Arhiv novic 17.04.2018

Pravljica v glini

Domžalec 17.04.2018
V ponedeljek, 16. aprila 2018, je v Knjižnici Domžale v okviru mladinskega literarnega festivala Bralnice pod slamnikom potekala ustvarjalna delavnica Pravljica v glini. Otroci so najprej prisluhnili pravljici, nato pa so iz gline oblikovali pravljične… »

Prihaja maraton nadzora hitrosti – preverite lokacije

Domžalec 17.04.2018
V sredo, 18. aprila 2018, bo med 6. in 18. uro na cestah po Sloveniji potekal maraton nadzora hitrosti. Policisti bodo z radarji na prehitre voznike čakali na 617 lokacijah po vsej Sloveniji. Ta teden sicer vse do nedelje, 22. aprila, poteka poostren… »

V Jaršah se nahaja nov prometni poligon

Domžalec 17.04.2018
Občina Domžale je na pobudo avtošol uredila nov prometni poligon, ki se nahaja v bližini rekreacijske osi ob reki Kamniški Bistrici pri trgovini TUŠ Cash&Carry v Jaršah. Poligon bo v prvi vrsti namenjen avtošolam in šolam, ki izvajajo kolesarske… »

Likovni in literarni natečaj GREM NA KUL-TURO

Domžalec 17.04.2018
Center za mlade Domžale razpisuje likovno-literarni natečaj GREM NA KUL-TURO. Vsebina likovnih ali literarnih del naj se nanaša na kulturo v njeni najširši različici in lahko vključuje različne oblike kulturnega udejstvovanja, različne pojavne… »

V Radomljah borbena predstava, a na koncu brez zmagovalk

Domžalec 17.04.2018
V slovenski ženski nogometni ligi sta se za točke pred televizijskimi kamerami pomerili ekipi Moje-lece.si Radomlje in Telemach GMT Beltinci. Dekleta obeh ekip so pokazala zelo borbeno predstavo, ki pa na koncu ni dala zmagovalk. Tekma se je končala z… »

Poklicni gasilci CZR Domžale imajo nove sodelavce, ki bodo imeli posebno nalogo

Domžalec 17.04.2018
Poklicni gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale se na svojih intervencijah, na katerih rešujejo življenja in premoženje, srečujejo z različnimi situacijami, ko je potrebno udeležencem nuditi tudi tolažbo. Tudi takšna njihova pomoč je… »

»Mengeški likovni utrinki« v Grižah

Domžalec 17.04.2018
V začetku meseca aprila je sedemnajst članov Likovnega društva Mengeš na povabilo KUD Svoboda Griže postavilo slikarsko razstavo z naslovom »Mengeški likovni utrinki«. V Domu kulture Svoboda v Grižah je bilo razstavljenih 42 likovnih del, ki so… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem