Arhiv novic 11.09.2018

Center Domžal dobil novo moderno solarno avtobusno postajo

Domžalec 11.09.2018
Domžale so se prve v Sloveniji vpisale na zemljevid z moderno solarno avtobusno postajo, ki se nahaja ob stavbi na Ljubljanski cesti 70 in sicer v smeri proti Ljubljani. Moderna solarna avtobusna postaja, ki je zaenkrat edina takšna avtobusna postaja v… »

V naselju Vrba pri Prevojah ponoči gorel kozolec

Domžalec 11.09.2018
Danes okrog 1. ure zjutraj je v naselju Vrba pri Prevojah v občini Lukovica zagorel kozolec. Požar so takoj, ko so ga opazili, začeli gasiti domači, v nadaljevanju pa se je z ognjenimi zublji spopadlo 43 gasilcev iz celotne Gasilske zveze Lukovica… »

Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok zopet presegel vsa pričakovanja

Domžalec 11.09.2018
Že 10. leto zapored je Čarobni dan spremenil povsem običajno nedeljo v Arboretumu Volčji Potok v vrvež otroškega smeha, zabave, glasbenega dogajanja in različnih aktivnosti! 9. septembra 2018 je Arboretum Volčji Potok napolnila množica družin… »

Maja Trojanšek iz Kotalkarskega kluba Pirueta odhaja na Pokal Evrope 2018

Domžalec 11.09.2018
V dneh od 30. oktobra do 3. novembra 2018, bo v španskem mestu Fuengirola poleg Malage, potekalo tekmovanje v umetnostnem kotalkanju za Pokal Evrope 2018. Tekmovanja se bo udeležila tudi tekmovalka Maja Trojanšek iz domžalskega kotalkarskega kluba… »

S (s)poznavanjem Domžal do sezonske karte za ogled tekem Helios Sunsov!

Domžalec 11.09.2018
Helios Sunsi so za svoje oboževalce pripravili lov na sezonske vstopnice za ogled vseh domačih tekem Helios Sunsov v letošnji sezoni! Naslednje tri tedne bodo karte skrivali po bolj ali manj poznanih lokacijah po Domžalah, namigi pa bodo dnevno… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem