Arhiv novic 18.09.2018

V Češnjicah pri Moravčah voznik s štirikolesnikom trčil v zaščitno ograjo in se prevrnil

Domžalec 18.09.2018
Danes nekaj pred 11.30 uro je v Češnjicah pri Moravčah voznik štirikolesnika trčil v obcestno zaščitno ograjo in se prevrnil. Voznik štirikolesnika je v nesreči utrpel poškodbe in bil s strani reševalcev prepeljan v UKC Ljubljana. Matjaž… »

ŠOK: Želel je vložiti kandidaturo za župana, pa je ostal pred zaprtimi vrati

Domžalec 18.09.2018
Letošnja jesen bo še zelo vroča, saj bodo 18. novembra potekale redne volitve v občinske svete in redne volitve županov. Lokalne volitve so bile razpisane 13. julija, roki za volilna opravila pa so začeli teči 3. septembra, zato so nekateri… »

Aktivno poletje Likovnega društva Mengeš

Domžalec 18.09.2018
Julija in avgusta večina uživa počitnice, v Likovnem društvu Mengeš pa niso vsi počivali, saj je potekalo mnogo zanimivih dogodkov, ki so se jih udeležili nekateri člani. V začetku julija je na gradu Komenda na Polzeli potekal 8. Tabor… »

Dediščina domače pokrajine v likovnih delih učencev OŠ Rodica

Domžalec 18.09.2018
Leto 2018 je Evropsko leto kulturne dediščine, ki poteka pod sloganom »Naša dediščina: kjer preteklost sreča prihodnost«. Kulturni dogodki se odvijajo po vsej Evropi – tudi v Sloveniji, ki neprecenljivo dediščino ohranja za prihodnje rodove… »

S prihodom HappyPeka je v Domžalah zadišalo po srečnem kruhu

Domžalec 18.09.2018
Starejši bralci se še spominjate tistih dni, ko je še skorajda v vsaki hiši dišalo po pravem domačem kruhu. Kruhu, ki so ga naše babice in mame naredile z občutkom, s toplino in ljubeznijo ter seveda po svojem skrivnem receptu. Ko je vonj kruha… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem