Arhiv novic 20.09.2018

Branje je moj najljubši šport

Domžalec 20.09.2018
V ponedeljek, 24. septembra 2018, ob 19.00 vas vabimo, da se nam pridružite pri pogovoru z Jasmino Kozina Praprotnik in Žigo X. Gombačem. Jasmina je maratonka, soustanoviteljica društva Urbani tekači, avtorica biografije Bela dama, ki govori o naši… »

Eva Kolar 2. najuspešnejša na mladinskem evropskem prvenstvu Savate 2018

Domžalec 20.09.2018
30. junija 2018, je potekalo evropsko Savate prvenstvo v Belgiji, v kraju Loverval. Tekmovanja se je udeležilo kar 17 držav. Pred tekmo smo s slovensko mladinsko reprezentanco uspešno opravili vse načrtovane intenzivne priprave, katere se je redno… »

Ozadje nočnega fizičnega napada na Domžalčana

Domžalec 20.09.2018
Danes zjutraj smo na našem portalu poročali o nočnem dogodku, ki se je pripetil na ploščadi na Ulici Matije Tomca v Domžalah, v katerem je bila poškodovana ena oseba. Policisti so takoj po dogodku zavarovali kraj, zjutraj pa se je tam izvajala… »

Matjaž Brojan: So ljudje, ki so temelji našega kraja

Domžalec 20.09.2018
Predavanje Matjaža Brojana, novinarja in publicista ter raziskovalca o pomembnih Domžalcih izpred prve in druge svetovne vojne, je napolnilo dvorano Slamnikarskega muzeja v Domžalah. Zanimivo predavanje o ljudeh, zgode in nezgode pomembnih Domžalcev… »

Dan z vetrom v laseh

Domžalec 20.09.2018
Češminov park v Domžalah je bil danes dopoldan poln razigranih osnovnošolcev, ki so na tradicionalni prireditvi Veter v laseh spoznavali in se udejstvovali v številnih športnih in drugih aktivnostih, za kar so poskrbele domžalske organizacije in… »

Kaj se je ponoči dogajalo na Ulici Matije Tomca? Ena oseba utrpela poškodbe!

Domžalec 20.09.2018
Včeraj nekaj pred 23. uro zvečer so policisti PP Domžale in reševalci NMP ZD Domžale prihiteli na Ulico Matije Tomca, kjer se je na tamkajšnji ploščadi nahajala poškodovana oseba, katero so reševalci nato prepeljali v UKC Ljubljana. Policisti so… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem