Arhiv novic 27.09.2018

Srca in dlani nam bo kmalu ogrel 9. Dobrodelni gasilski koncert

Domžalec 27.09.2018
V četrtek, 4. oktobra 2018, ob 19. uri se bo v Športni dvorani Domžale odvijal že 9. Dobrodelni gasilski koncert, na katerem se bodo tudi letos zbirala sredstva v Sklad za socialno ogrožene družine prostovoljnih gasilcev. Kot je že običaj, bo… »

Na izvozu za Blagovico zagorel Audi

Domžalec 27.09.2018
Danes nekaj pred 19. uro zvečer je na štajerski avtocesti na izvozu za Blagovico zagorelo osebno vozilo znamke Audi A6. K gašenju požara sta z gasilniki na prah najprej priskočila mimo vozeča prostovoljni gasilec PGD Slovenska Bistrica in vojakinja… »

Domžalska premiera mladinske romantične komedije Gajin svet

Domžalec 27.09.2018
Ko se njena mama pridruži Zdravnikom brez meja v Afriki, enajstletna Gaja živi skupaj z očetom Petrom in štirinajstletno sestro Teo. Sveže razdrta družina se skuša postaviti na noge in ujeti ritem vsakdanjega življenja. Gaja vadi saksofon in se… »

Orientalski ples v zlatih letih

Domžalec 27.09.2018
Orientalski ples je zadnjih nekaj let ena najbolj priljubljenih oblik rekreacije za ženske. Orientalski ples je solo ples, kjer ženska ne potrebuje partnerja za soplesalca. Ta ples v osnovi izvira iz folklore, zato je primeren za širok krog ljudi, ne… »

Kako izbrati pravo barvo fasade?

Domžalec 27.09.2018
Ste v zaključni fazi gradnje svoje nove hiše ali pa ste se lotili obnove fasade? Fasada je ogledalo vaše hiše, saj hiši podari nekakšno individualno noto in predstavlja močno estetsko vrednost. Izbira barve fasade naj bo torej zelo dobro… »

Policisti prijeli oboroženega roparja bencinskih servisov v Domžalah in Kamniku

Domžalec 27.09.2018
Policisti so kmalu po oboroženem ropu bencinskega servisa v Domžalah, prijeli osumljenca, 28-letnega državljana BIH, za katerega so po kriminalistični preiskavi ugotovili, da ima na vesti tudi nedavni oborožen rop bencinskega servisa v Kamniku. V… »

Iz starejše zgodovine Naše Ljube Gospe na Goričici

Domžalec 27.09.2018
Na sredi domžalske ravnine stoji 8-10 metrov visok griček – Goričica. Na njem se stiskajo farna cerkev Marije Vnebovzete, kapela Matere Božje, farno pokopališče, župnišče in veroučna šola. Goričica ima staro in bogato zgodovino. Na tem mestu… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem