Arhiv novic 28.09.2018

Razmišljanje v lesu Marijana Vodnika

Domžalec 28.09.2018
Če bi bil Marijan Vodnik drevo, bi bil verjetno osameli bor, ki nekje visoko v gorah, obkrožen s skalnimi vrhovi, ponosno kljubuje vsem preizkušnjam in pripoveduje svojo zgodbo. Marijan Vodnik zase pravi, da kleše v les, s takim opisom pa se moramo… »

Domžale gostijo najbolj zahtevno taborniško orientacijsko tekmovanje – ROT 2018

Domžalec 28.09.2018
Češminov park v Domžalah se je danes popoldan spremenil v pravi taborniški tabor, saj se je začelo tridnevno Republiško orientacijsko tekmovanje ROT 2018, ki ga s podporo Zveze tabornikov Slovenije, letos po dolgih dvanajstih letih v Domžalah… »

Helios Sunsi na težkem gostovanju pokazali, da so enakovredni Ligi ABA 2

Domžalec 28.09.2018
Helios Sunsi so sicer v Skopju morali priznati premoč enemu od favoritov za osvojitev lige, MZT-ju Skopje Aerodrom, a še zdaleč, da bi bili povsem nadigrani. Po odlični prvi četrtini je sledil padec v igri, kar so domači izkoristili, na koncu pa… »

Nanine karikature: Charles Bronson

Domžalec 28.09.2018
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo slovenskega pevca zabavne glasbe Magnifica, danes pa je na vrsti legendarni… »

Povedano na glas: Imset z novim videospotom Na glas

Domžalec 28.09.2018
Mladi domžalski rockerji, ki slišijo na ime Imset, ne počivajo, saj kot pravijo, niti ne morejo, ker so polno zaposleni. Pred kratkim je izšel njihov prvi album PERSONA, pravkar pa je luč sveta ugledal njihov tretji videospot za pesem Na glas, v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem