Arhiv novic 30.09.2018

V Krtini gorela silaža, v Domžalah maček slovo poiskal pod kaminom

Domžalec 30.09.2018
Poklicni gasilci CZR Domžale so na današnje nedeljsko jutro posredovali na dveh intervencijah. Nekaj po 6. uri zjutraj so skupaj z gasilci PGD Studenec posredovali v naselju Krtina, kjer je ob gospodarskem objektu gorela odpadna silaža, okrog 8.30 ure… »

Iščete delo? Podjetje Roller Tehnik d.o.o. iz Mengša ima nekaj za vas!

Domžalec 30.09.2018
Iščete delo? Imate voljo do dela? Ste se pripravljeni učiti novih stvari? Če ste na vsa tri vprašanja odgovorili z da, potem je prosto delovno mesto v proizvodnji podjetja Roller Tehnik d.o.o, ki se nahaja v Mengšu, več kot primerno za vas. Roller… »

V Domžalah obeležili 43. medobčinski praznik invalidov

Domžalec 30.09.2018
Praznovanje pa je velik dan. Vsako praznovanje pa je poleg veselja tudi priložnost, da se ozremo po prehojeni poti, kajti življenje prinaša vesele in žalostne dni, izkušnje in tegobe, vzeti pa ga je potrebno takšnega, kot ga imamo in se iz njega… »

El Makedoner in Decix – Domžale in Kranj na Prvi liniji

Domžalec 30.09.2018
Luč sveta je pravkar ugledal nov videospot za skladbo Prva linija, ki jo je domžalski raper Stefan Josifovski a.k.a El Makedoner posnel skupaj z Dejvi Ilievim – Decixom iz Kranja. Skladba govori o tem, da se nekateri glasbeniki, med njimi sta tudi ta… »

Vinjen voznik z Audijem končal v jarku, sopotnik utrpel hude poškodbe

Domžalec 30.09.2018
Na regionalni cesti Gore pri Pečah, iz smeri Ples v smeri proti Podgorici pri Pečah, v občini Moravče, je v petek, 28. septembra 2018, nekaj pred polnočjo prišlo do prometne nesreče, v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo znamke Audi A4 in sicer… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem