Arhiv novic 01.10.2018

Kronika Policijske postaje Domžale: Vinjen, brez izpita in z neregistriranim tovornjakom po gorivo brez plačila

Domžalec 01.10.2018
Domžalski policisti so imeli pretekli teden kar nekaj dela s kršitelji cestnoprometnih predpisov. Dva voznika osebnih vozil sta zaradi vožnje pod vplivom alkohola začasno ostala brez vozniškega dovoljenja, dvema kršiteljema, ki sta vozila brez… »

Po razgibani poti na kolesarski izlet na Hribce pri Moravčah

Domžalec 01.10.2018
Slovenija je majhna, a barvita dežela in čudovita doživetja imamo tako rekoč na dosegu roke. Je dežela številnih krajev, kjer si lahko po dolgem in napornem tednu oddahnemo vsaj za en dan. Kljub temu da imamo na razpolago številne možnosti, pa se… »

Po poti spominov NOB

Domžalec 01.10.2018
Združenje borcev za vrednote NOB Domžale je v soboto, 29. septembra 2018, pripravilo tradicionalni jesenski pohod Po poti spominov NOB. Letošnji pohod je bil namenjen vzhodnemu delu občine. Zbrali so se pri spomeniku borbi in delu v središču Domžal… »

Učenci OŠ Moravče skupaj prekolesarili 100 km in opozorili na pomen varnosti na kolesu

Domžalec 01.10.2018
Mladi kolesarji in ambasadorji programa Varno na kolesu OŠ Jurija Vege Moravče so se odpravili na pravi mali kolesarski maraton, v katerem so aktivno podprli poslanstvo programa Varno na kolesu. S tem so spodbujali pomen varnega kolesarjenja in med… »

Člani kluba Borilnih veščin Domžale na 7. bok in kickboxing klubskem taboru

Domžalec 01.10.2018
Minuli vikend je Klub borilnih veščin Domžale organiziral 7. boks in kickboxing klubski tabor, ki je potekal pri skakalnicah v Ihanu, tabor pa je bil namenjen njihovim članicam in članom vseh starosti. Skupaj so preživeli čudovit vikend v naravi, s… »

Odličen nastop Boksarskega kluba HAYAT – Kamnik na mednarodnem turnirju v Celju

Domžalec 01.10.2018
V petek, 28. septembra 2018, se je Boksarski klub HAYAT iz Kamnika s tremi tekmovalci udeležil Mednarodnega boksarskega pokala pred Picerijo Oliva v Celju, ki ga je odlično organiziral in izpeljal Boks klub Medilip Sankaku Celje. Na pokritem ringu se je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem