Arhiv novic 02.10.2018

MIKIjevke uspešno nastopile na Svetovnem prvenstvu v show dance-u v Pragi

Domžalec 02.10.2018
Minuli konec tedna so se najboljši show dance plesalci in ekipe v Pragi pomerili na Svetovnem prvenstvu v show dance-u. Iz Plesnega kluba Miki se je skupaj s trenerko Majo Vidonja na tekmovanje odpravilo 24 plesalk. Nastopile so zelo uspešno v… »

Kadeti Helios Suns osvojili turnir v Pazinu

Domžalec 02.10.2018
Kadeti U17 (2002 in mlajši) so se ta vikend mudili pri naših južnih sosedih, točneje, na mednarodnem košarkarskem turnirju v Pazinu. S tremi zmagami so na koncu osvojili 1. mesto na turnirju, Jošt Flerin pa je postal tudi MVP turnirja. Domžalčani… »

Dejan Lazarević se vrača v Domžale!

Domžalec 02.10.2018
Dejan Lazarević, dobrodošel doma! V nadaljevanje sezone se podajamo z novo močjo in zelo znanim obrazom, čigar kariera se je začela prav v Domžalah. 28-letni nogometaš, ki bo zaostril konkurenco na krilnih položajih, bo rumeni dres nosil vsaj do… »

Čopiči mengeških likovnikov poplesavali po platnih mednarodnega festivala Ex tempore Grožnjan

Domžalec 02.10.2018
Tradicionalni mednarodni tokrat že 25. Ex tempore Grožnjan je potekal od 27. do 30. septembra 2018. Člani Likovnega društva Mengeš se zadnja leta redno udeležujejo tega velikega mednarodnega festivala likovnega ustvarjanja. Tokrat je za to veliko… »

DeSUS v Domžalah čez noč ostal brez članov, sledila je hitra in množična poroka z Alenko Bratušek

Domžalec 02.10.2018
Karl Erjavec, star maček na političnem parketu in mojster preživetja v politični divjini se je po letošnjih državnozborskih volitvah, na katerih je DeSUS dosegel izredno slab rezultat, obdržal na čelu stranke, s čimer pa ni bilo zadovoljno vse… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem