Arhiv novic 10.10.2018

Teden otroka nam je polepšal hrošček Simon

Domžalec 10.10.2018
Teden otroka je tako kot vsako leto, tudi letos potekal v prvem tednu meseca oktobra. Ob tej priložnosti se učitelj še posebej potrudimo, da izvajamo aktivnosti, ob katerih učenci uživajo, se sprostijo, medsebojno povežejo ter se preko iger učijo… »

Zeleni Slovenije Ozelenili Domžale

Domžalec 10.10.2018
Običajno je tako, da politiki v tistem hipu, ko se zaprejo volišča, pozabijo na svoje obljube. Med tistimi, ki ne pozabijo na svoje predvolilne obljube so Zeleni Slovenije, ki v teh dneh izvajajo akcijo »Ozelenimo Slovenijo«, katera je plod njihove… »

Na Škrjančevem med vožnjo zagorelo starejše kombinirano vozilo

Domžalec 10.10.2018
Poklicni gasilci CZR Domžale so morali danes zaradi požarov na vozilih posredovati že dvakrat. Nekaj po 7. uri zjutraj so skupaj z gasilci PGD Ihan posredovali na požaru osebnega vozila v Selu pri Ihanu, nekaj po 11. uri pa so skupaj z gasilci PGD… »

V Selu pri Ihanu zagorelo parkirano osebno vozilo

Domžalec 10.10.2018
Danes okrog 7.15 ure zjutraj je na parkirišču podjetja v Selu pri Ihanu zagorelo parkirano osebno vozilo. Požar sta opazila mimoidoči voznik kombija in domači gasilec, ki sta pričela gasiti z ročnimi gasilnimi aparati, dokončno pa so ga pogasili… »

V Domžalah želimo še naprej čisto pitno vodo ter čisto in varno okolje

Domžalec 10.10.2018
Če je za večino Slovencev čista pitna voda samoumeven del vsakdana, je za nekatere po svetu dragocena dobrina, za katero se morajo boriti. Dokler je voda iz naših vodnih virov še neoporečna in lahko pijemo vodo iz pipe, se privilegija, ki ga imamo… »

Športne urice mladih v Domžalah popestrila vrhunska atletinja Anita Horvat

Domžalec 10.10.2018
V torek, 9. oktobra 2018, se je otrokom na brezplačnih dm športnih uricah, ki jih na OŠ Roje izvajajo v Športnem atletskem društvu Mavrica, pridružila Anita Horvat, slovenska rekorderka v teku na 400 metrov, ki je poskrbela za dodatno motivacijo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem