Arhiv novic 12.10.2018

Nova sezona Alzheimer caffe-ja: “Ne pozabite! Demenca ne izbira!”

Domžalec 12.10.2018
Na srečanjih v prejšnjih petih sezonah Alzheimer caffe-ja smo spoznali veliko strokovnjakov in zdravnikov, ki se ukvarjajo z demenco ali z Alheimerjevo boleznijo. Takšna mesečna srečanja so namenjena vsem, ki se srečujejo z demenco, pa tudi tistim… »

Svoja vrata odprl tradicionalni jesenski sejem v Komendi

Domžalec 12.10.2018
V Komendi se je danes začel 23. Jesenski kmetijsko obrtni sejem, ki bo potekal vse do nedelje, 14. oktobra 2018. Po običaju se je tradicionalni jesenski sejem, na katerem letos razstavlja preko 600 razstavljavcev, poskrbljeno pa je tudi za pester in… »

Pri trku v centru Domžal avto pristal na boku

Domžalec 12.10.2018
Včeraj nekaj pred 22. uro sta v križišču Ljubljanske in Karantanske ceste v Domžalah trčili dve osebni vozili, pri tem se je eno vozilo prevrnilo na bok. V nesreči ni bilo poškodovanih, so pa reševalci NMP ZD Domžale na kraju preventivno… »

Folklorniki popestrili jesensko popoldne v MGC Bistrica

Domžalec 12.10.2018
Na povabilo Darje Okleščen, delovne inštruktorice in animatorke v Medgeneracijskem centru Bistrica Domžale, ki vedno preseneti stanovalce z inovativnimi dogodki, so v četrtek, 11. oktobra 2018, v goste prišli folklorniki Folklornega društva… »

Kako kaže s prenovo Igriške ulice v Preserjah?

Domžalec 12.10.2018
Ta teden smo na našem portalu objavili obvestilo, da bo zaradi del in sicer zaradi zamenjave spodnjega ustroja vozišča in asfaltiranja prišlo do zapore občinske javne ceste LC 072011 Pelechova cesta v dolžini 250 m do križišča z Igriško ulico in… »

Nanine karikature: Ted Danson

Domžalec 12.10.2018
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo legendarnega ameriškega igralca Charlesa Bronsona, tokrat pa je na vrsti… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem