Arhiv novic 13.10.2018

Mengeški likovniki s slikami okrasili stavbo Slovenskih železnic in Galerijo na prostem v Novem mestu

Domžalec 13.10.2018
V ponedeljek, 8. oktobra 2018, je štirinajst članic in članov Likovnega društva Mengeš v avli upravne stavbe Slovenskih železnic v Ljubljani razstavilo šestintrideset likovnih del različnih tematik ter stilov, od realizma, impresije, modernega… »

Učenci OŠ Dragomelj v Muri iskali zlato

Domžalec 13.10.2018
Vikend med 5. in 7. oktobrom je 22 učencev iz 6., 7., 8. in 9. razreda OŠ Dragomelj preživelo v domu Murska Sobota. V petek so si najprej ogledali doživljajski park Vulkanija, kjer so ob zabavnih zgodbah Olija spoznali vulkan na Goričkem, zvedeli… »

Na avtocesti pri Lukovici prišlo do trka tovornega in treh osebnih vozil

Domžalec 13.10.2018
Danes okrog 12. ure je na štajerski avtocesti pred priključkom Lukovica, v smeri proti Celju, prišlo do naleta tovornega in treh osebnih vozil in sicer naj bi tovorno vozilo trčilo v pred seboj stoječo kolono vozil. V nesreči ni bilo poškodovanih… »

Občina Lukovica ponovno dobrodošla v Domžalah!

Domžalec 13.10.2018
V sobotno jutranjo turobno meglo, ki ni in ni hotela zapustiti Domžal, je na tržnem prostoru zavel vetrič radosti, glasbe in petja, predvsem pa ni manjkalo dobre volje obiskovalcev, ki so prišli po nakupih sadja, zelenjave ter drugih dobrot. Ja… »

Slavnostno: Poklicni gasilci CZR Domžale prevzeli novo gasilsko vozilo MAN GVC 16/25

Domžalec 13.10.2018
Vsako leto v mesecu oktobru – mesecu požarne varnosti poklicni gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžal, ki domujejo na Količevem, na široko odprejo svoja vrata, kjer si obiskovalci lahko ogledajo njihovo opremo in vozila, vedno pa… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem