Arhiv novic 16.10.2018

Brezplačna Halloween delavnica

Domžalec 16.10.2018
V salonu TopNega na Slamnikarski ulici 18, v Domžalah, se bo naslednji teden odvijala prva BREZPLAČNA HALLOWEEN DELAVNICA. Predstavljeni bodo kar trije Halloween makeupi in celoten postopek, tako da si boste maske lahko naredili na svojem obrazu… »

Nasveti za zdravo hujšanje v hladnejših dneh

Domžalec 16.10.2018
V zimskih mesecih se nam zdi, da je zima pravzaprav idealen čas, ko bi lahko storili nekaj zase in morda preoblikovali svoje telo in do poletja izgubili nekaj odvečnih kilogramov. Vemo, da nizke zimske temperature spodbudijo maščobne zaloge v telesu… »

POGLED 2018 – mladinski fotografski natečaj

Domžalec 16.10.2018
Center za mlade Domžale razpisuje vseslovenski mladinski fotografski natečaj POGLED 2018. Na razpisu, ki ima tri teme, lahko sodelujejo mladi in njihovi mentorji ter ostali profesionalni in amaterski fotografi. Teme natečaja so: A – Na glavo (B/ČB)… »

Simbioza giba! Vse življenje se gibamo – gibanje je življenje in življenje je gibanje

Domžalec 16.10.2018
Med 15. in 22. oktobrom 2018, poteka že peta vseslovenska akcija za promocijo zdravega in aktivnega življenja ter staranja. Moto organizatorja projekta Simbioza Genesis je: Vse življenje se gibamo – gibanje je življenje in življenje je gibanje… »

Zmaga! V Študi jim je uspelo izklopiti tempirano ekološko bombo!

Domžalec 16.10.2018
»Zmaga«, je danes odmevalo v Študi, ko je z zemljišča, kjer so se dobre pol leta skladiščile balirane bale z odpadki, odpeljal zadnji kamion, na katerem so bile naložene še zadnje bale z odpadki. S tem pa se je zaključila dobre pet mesecev… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem