Arhiv novic 23.10.2018

Mladinska folklorna skupina Mengeš si je priplesala zlato plaketo

Domžalec 23.10.2018
V soboto, 20. oktobra 2018, se je v do zadnjega kotička polni dvorani II. slovenskega tabora v Žalcu odvila prireditev Le plesat me pelji. Na njej se je predstavil drugi del letošnjih najboljših programov in skupin Slovenije (prvi del prireditve je… »

Osmica Radomljank za četrto zmago v sezoni

Domžalec 23.10.2018
Tokrat so članice ŽNK Radomlje gostovale na razmočenem igrišču v Velesovem, kjer so se pomerile proti tamkajšnji ekipi ŽNK Cerklje. Po četrt ure igre so se znašle v zaostanku, dve minuti kasneje izenačile, do konca tekme pa so nasprotnicam… »

POZOR: Pojavili so se sumljivi moški, ki pod pretvezo prosjačijo za denar. Ne nasedajte!

Domžalec 23.10.2018
Bralka nas je opozorila, da že nekaj dni po Rodici postopajo neznani moški starosti med 30 in 40 let, ki prosjačijo za denar in sicer na zelo različne načine, v večini primerov prosjačijo za denar z navedbo konkretnih potreb, ki naj bi jih imeli… »

V potoku Pšata v Zgornjih Jaršah opažena neznana snov bele barve

Domžalec 23.10.2018
Danes okrog 13.30 ure je bil Regijski center za obveščanje obveščen, da je bila v strugi potoka Pšate v Zgornjih Jaršah pri Domžalah opažena neznana snov bele barve in da je po vsej verjetnosti prišlo do onesnaženja. Na kraju so posredovali… »

Igor Jerman, dobitnik častne listine Olimpijskega komiteja Slovenije

Domžalec 23.10.2018
Igor Jerman, dvakratni svetovni prvak v vzdržljivostnem motociklizmu, je ob koncu svoje športne kariere od Olimpijskega komiteja Slovenije prejel priznanje – častno listino. Igor se je z motociklizmom ukvarjal več kot 25 let. V tem času je nanizal… »

»Gasilci posredovali v Depali vasi, kjer je prišlo do požara v delavnici in do prometne nesreče«

Domžalec 23.10.2018
Danes nekaj pred 16. uro popoldan je v delavnici podjetja na obrobju Depale vasi izbruhnil požar, katerega so najprej poskušali pogasiti zaposleni, vendar jim ni uspelo, saj se je ogenj hitro razširil, dim pa se je valil po celotni stavbi, v kateri je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem