Arhiv novic 25.10.2018

Kulturna društva se predstavijo: Mažoretno društvo Moravške Lilije

Domžalec 25.10.2018
Iskrica v preteklosti zelo dejavnih moravških mažoretk je pred dobrim letom dni ponovno zažarela. Društvo si je ime izbralo po moravški legendi o pravi ljubezni na gradu Lilienberg (Limbarska gora). Mažoretke združujejo vnema, pripadnost in… »

Pohod po Robu – Otliško okno

Domžalec 25.10.2018
Vodniški odsek Planinskega društva Domžale vas v nedeljo, 4. novembra 2018, vabi na pohod po Robu, ki je razgledna pot po obronkih nad Vipavsko dolino. S prekrasnimi razgledi, kraškimi travniki in naravnimi in zgodovinskimi znamenitostmi. Dobimo se v… »

Visok poraz Helios Sunsev v gosteh pri Primorski

Domžalec 25.10.2018
Helios Sunsi so v 5. kolu Lige ABA 2 gostovali na Obali pri Sixt Primorski, enem glavnih favoritov za naslov prvaka v drugem razredu jadranskega tekmovanja. Mlada domžalska ekipa tokrat ni bila najbolj razpoložena, manjkala je želja, borbenost, kar je… »

Domžalski skavti zbirajo star papir

Domžalec 25.10.2018
V soboto, 27. 10. 2018, bodo domžalski skavti, kot je običaj že leta, zbirali star papir. Na tradicionalni akciji, s katero se skavti – od najmlajših do najstarejših – odpravijo na potep po Domžalah, bodo spet naredili veliko dobrega. Ta dan vas… »

»Zaradi eksplozije rezervoarja v podjetju Helios posredovalo večje število gasilskih enot«

Domžalec 25.10.2018
Danes nekaj po 13. uri je med rednim tehnološkim procesom v obratu Pigmentnih premazov v podjetju Helios na Količevem, zaradi nastanka elektrostatskega naboja med šaržiranjem toulena v izdelovalni rezervoar prišlo do preskoka iskre. Nad površino… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem