Arhiv novic 09.11.2018

Nanine karikature: Serena Williams

Domžalec 09.11.2018
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo Walta Disneya, danes pa je na vrsti Serena Wiliams, ameriška teniška… »

Športniki z jeklenimi pestmi in hitrimi nogami pomagali Anini zvezdici

Domžalec 09.11.2018
V četrtek, 8. novembra 2018, je Klub borilnih veščin Domžale v telovadnici OŠ Dob, skupaj selekcijo U12 Nogometnega kluba Domžale, pripravil prijateljski in obenem še dobrodelni boks in kickboxing trening, saj so za Anino zvezdico zbirali hrano z… »

Srednji svet v Galeriji Domžale

Domžalec 09.11.2018
Dela, ki so nas navdušila z nenavadno svežino, vzorci in iskreno povednostjo figure, nas prepričajo o vitalnosti in moči prostora, povzetega po literaturah srednje Evrope. V Galeriji Domžale je na ogled enkratna razstava močne in neformalne skupine… »

Obvestilo o zimskem urniku odvoza bioloških odpadkov

Domžalec 09.11.2018
S 16. novembrom 2018, prične v občini Domžale veljati zimski urnik odvoza bioloških odpadkov. V občinah Mengeš, Trzin, Lukovica in Moravče pa je zimski urnik odvoza bioloških odpadkov pričel veljati 5. novembra 2018. Biološki odpadki se v… »

Pred večnim derbijem v obeh taborih optimistični!

Domžalec 09.11.2018
Tri kroge pred koncem jesenskega dela prvenstva, bo kljub malce hladnejšemu vremenu, nogometna vročica dosegla najvišjo možno temperaturo, saj bo v soboto, 10. novembra 2018, ob 14.uri v Športnem parku Radomlje potekal večni derbi med Radomljani in… »

Ducat dam ter Skriti kotički in vedute Bince Lomšek

Domžalec 09.11.2018
Binca Lomšek je članica Likovnega društva Mengeš in je zaprisežena slikarka. Na tem področju je predana raziskovanju kompozicijskih, oblikovnih, barvno ekspresivnih rešitev ter njihovega vpliva na sporočilnost likovnega dela. Osrednji motiv je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem