Arhiv novic 14.11.2018

V ŽIVO ob 18. uri: Javno soočenje kandidatov na lokalnih volitvah v občini Domžale

Domžalec 14.11.2018
Pred nami so lokalne volitve, saj se bomo v nedeljo, 18. novembra 2018, na voliščih odločali komu od kandidatov, ki se potegujejo za župana, občinski svet in svete krajevnih skupnosti, bomo zaupali svoj glas. Ker želimo občankam in občanom kar se… »

Resnična zgodba v novi knjigi Mateje A. Kegel: Mladost v rejništvu

Domžalec 14.11.2018
Mesec november je postregel z novo knjigo avtorice Mateje A. Kegel, v kateri predstavlja resnično zgodbo. Mladost v rejništvu je zgodba deklice, ki je živela med Domžalami in Moravčami, deklice, ki je imela tri mame, poznala pa je le dve. Zgodba o… »

V Medgeneracijskem centru Bistrica upihnili šest svečk

Domžalec 14.11.2018
Spet je leto naokoli in spet smo leto dni starejši, 365 dni bolj zreli in 53 tednov bolj modri … V Medgeneracijskem centru Bistrica v Domžalah, kjer starostnikom ponujajo priložnost, da svoja leta preživijo v varnem in prijetnem okolju ter nudijo… »

Tri zgodbe, trije novi voditelji na radiu Hit: preklopite!

Domžalec 14.11.2018
Najti dobrega in karizmatičnega radijskega voditelja, ni lahko. A na radiu Hit jim je uspelo, predstavljamo tri izjemne nove radijce, ki vam bodo polepšali jutro in popoldne. Vsak dan! Spoznajte jih in preklopite na frekvence radia Hit! Aida je nova… »

Dan odprtih vrat v Prijaznem domu srčnih ljudi

Domžalec 14.11.2018
Dom upokojencev Domžale vsako leto odpre vrata za obiskovalce in obiskovalce ter se na ta način predstavi in razkaže svoje prostore. Ob včerajšnjem dnevu odprtih vrat so v Prijaznem domu srčnih ljudi pripravili pester program, ki se je odvijal skozi… »

Mikijevci smo trikratni evropski prvaki

Domžalec 14.11.2018
Minuli teden, med 7. in 9. novembrom, so se najboljši street show plesalci v Skopju pomerili na Evropskem prvenstvu v street show dance-u. Mikijevi plesalci so domov prinesli kar tri zlate in en srebrni pokal. Iz Plesnega kluba Miki se je skupaj s… »

Domžalčani in Domžalčanke si zaslužimo več!

Domžalec 14.11.2018
Občina Domžale je zašla v zadnjih letih v obdobje stagnacije. Po velikem razvoju in podvojitvi števila občanov in občank občine Domžale smo ostali brez prave strategije in brez konkretnih odgovorov na pereča vprašanja. Probleme smo reševali… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem