Arhiv novic 15.11.2018

Kamišibaj pod slamnikom

Domžalec 15.11.2018
Pripovedovanje zgodb s podobami ali ob podobah poznajo vse kulture. Že ko stopite v prvo cerkev in si ogledate poslikave v njej, ali pa vsaj križev pot, je to že ena vrsta pripovedovanja zgodb. Na Japonskem so budistični menihi ob slikah na svitkih… »

Ali nas Toni Dragar zavaja že 12 let?

Domžalec 15.11.2018
Volilna kampanja se končuje in ponosni smo, da smo ostali pozitivni ves čas. Naša želja ostaja ista vse skozi – želimo vas prepričati s svojim delom, našo vizijo, ne pa s črnitvijo nasprotnikov. Drage občanke in občani, objavljamo dejstva kot… »

Po podaljšku je v Domžalah padla Sutjeska

Domžalec 15.11.2018
Nov članski trener Dejan Jakara je na klopi Helios Sunsov debitiral z zmagama tako v gosteh, kot tudi na domačem parketu. Najprej so člani v Pokalu Spar ugnali novomeške Trote, še bolj pomembna zmaga pa je prišla sredi tedna, ko so v Domžalah, v 8… »

Nova umetna trava v Športnem parku Radomlje je položena!

Domžalec 15.11.2018
Iz Nogometnega kluba Kalcer Radomlje sporočajo veselo novico, da je nova umetna trava v njihovem športnem parku položena in da bo igrišče že to soboto pripravljeno za prve uradne tekme. Nova umetna trava je velika pridobitev za NK in ŽNK Radomlje… »

V podporo ob svetovnem dnevu sladkorne bolezni občinska stavba obarvana modro

Domžalec 15.11.2018
14. november je dan, ko obeležujemo svetovni dan sladkorne bolezni. Modri krog kot univerzalni simbol sladkorne bolezni ponazarja podporo vsem aktivnostim, ki so usmerjene v preprečevanje in zdravljenje sladkorne bolezni. V podporo ob svetovnem dnevu… »

V Lokalnem odboru SMC Domžale nismo obupali! Še naprej se bomo borili za nižje cene komunalnih storitev!

Domžalec 15.11.2018
Drage volivke in volivci, bliža se volilna nedelja, kjer bomo vsi skupaj oddali svoje glasove, ki bodo odločilno vplivali na nadaljnja štiri leta našega življenja v občini Domžale. Pred odločilno nedeljo želimo vsem tistim, ki nas morda še ne… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem