Arhiv novic 20.11.2018

Pero Lovšin – Ti lahko

Domžalec 20.11.2018
Dokumentarni film pripoveduje zgodbo o Perotu Lovšinu, prvi punk zvezdi nekdanje Vzhodne Evrope. O njegovem ustvarjanju glasbene, pa tudi neglasbene zgodovine. Od uporniškega anarhizma sedemdesetih let, prek osamosvajanja in demonstracij na ljubljanskem… »

Nov gasilski center v Blagovici počasi raste v višino

Domžalec 20.11.2018
Gasilski center v Blagovici počasi raste v višino. Zaradi zahtevnosti konstrukcije je večina zidov in stebrov armirano betonskih, količina vgrajene armature pa je zelo velika. Stavba bo tako trdna tudi v zahtevnejših razmerah ob naravnih nesrečah… »

Svetovni dan otrok v znamenju UNICEF-ove modre po vsem svetu

Domžalec 20.11.2018
Danes obeležujemo svetovni dan otrok, ki poteka v znamenju UNICEF-ove modre oziroma pod sloganom #GoBlue za vsakega otroka. Na ta pomemben dan bodo otroci odrasle pozvali k ustvarjanju sveta, v katerem lahko za vsakega otroka omogočimo zdravje… »

Judo klub Komenda na stopničkah tudi na močnem tekmovanju Mini Nagaoka

Domžalec 20.11.2018
V soboto, 17. novembra 2018, smo se udeležili velikega, mednarodnega, tradicionalnega turnirja Nagaoka v hali Tivoli Ljubljana, kjer je nastopilo več kot 500 tekmovalcev iz Slovenije, Hrvaške, BiH, Srbije, Italije in Avstrije. Naši tekmovalci, ki so… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem