Arhiv novic 22.11.2018

Ob gradu Krumperk bo zelenela nova lipa

Domžalec 22.11.2018
V neposredni bližini nekdaj mogočne, a žal propadle in zato posekane lipe ob gradu Krumperk, je Občina Domžale včeraj s pomočjo strokovnjakov iz podjetja Arboretum Volčji potok posadila novo lipo. Z višino 6 m in obsegom debla 37 cm res ni tako… »

Helios Sunsi v Ligi ABA 2 tudi po gostovanju v Mostarju ostajajo pri treh zmagah

Domžalec 22.11.2018
Helios Sunsi v Ligi ABA 2 tudi po gostovanju v Mostarju ostajajo pri treh zmagah. Obe ekipi sta bili izredno napadalno razpoloženi, z odličnim odstotkom meta iz igre, domači Zrinjski pa je prevladoval v skoku, kar je na koncu tudi nagnilo tehtnico na… »

Kulturna društva se predstavijo: Kulturno društvo Groblje

Domžalec 22.11.2018
Ženski pevski zbor Moj spev in Moška vokalna skupina Adam Ravbar delujeta pod okriljem Kulturnega društva Groblje. Moško skupino sestavlja devet pevcev, njihov repertoar obsega tako slovensko kot tujo glasbo, od renesančnih do sodobnih pesmi. Ženski… »

Evropski pokal v lednem plezanju se vrača v Domžale

Domžalec 22.11.2018
Domžale bodo tudi letos, s svojo prvo drytooling umetno steno v Sloveniji, prizorišče evropskega pokala v lednem plezanju v disciplini težavnost. Tekma bo hkrati tudi sklepna tekma 6. odprtega slovensko-hrvaško-srbskega pokala v lednem plezanju. V… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem