Arhiv novic 29.11.2018

Izšla je novembrska številka Slamnika, ki si ga lahko ogledate tudi na našem portalu

Domžalec 29.11.2018
Izšla je novembrska številka Glasila Slamnik, osrednjega tiskanega informatorja o življenju in delu v občini Domžale. Glasilo Slamnik lahko najdete tudi na našem portalu pod zavihkom – Glasilo Slamnik na spodnji strani portala, kjer si je možno… »

Matjaž Mastnak: Souvani in njihov park v Volčjem Potoku

Domžalec 29.11.2018
Matjaž Mastnak poleg redne službe svetovalca za dendrologijo v Arboretumu Volčji Potok veliko predava, piše knjige in odmevne članke. Na srečanju pod Slamniki, ki je potekalo v sredo, 28 novembra 2018, v Slamnikarskem muzeju v Domžalah, sta nam s… »

V Radomljah novi tandem

Domžalec 29.11.2018
Nogometaši Radomelj so v letošnji prvi polovici sezone presenetili prav vsakogar izmed nas. Nanizali so 11 zmag, 3 neodločene rezultate in 3 poraze, ter se s tem zavihteni in obdržali prednost na lestvici 2. SNL. Čeprav so si na začetku sezone jasno… »

Pogovor z Matejem Kotnikom, kandidatom za župana občine Lukovica

Domžalec 29.11.2018
V nedeljo, 2. decembra 2018, bo potekal drugi lokalnih volitev za župana. Ker je soočenje v prvem krogu volitev, ki smo ga na našem portalu predvajali tudi v živo, vzbudilo veliko zanimanja med volivci, smo se odločili, da organiziramo soočenje… »

V Predoru Podmilj vojaškemu tovornjaku predrlo pnevmatiko, vanj pa nato trčilo osebno vozilo

Domžalec 29.11.2018
Danes nekaj pred 12.30 uri je v predoru Podmilj na štajerski avtocesti, v smeri proti Ljubljani, prišlo do naleta osebnega in vojaškega tovornega vozila. Slednjemu je med vožnjo predrlo pnevmatiko, kar je posledično pripeljalo do naleta osebnega… »

V Dragomlju zagorela bala sena

Domžalec 29.11.2018
Včeraj nekaj pred 18. uro so bili gasilci CZR Domžale in PGD Pšata – Dragomelj obveščeni, da v neposredni bližini stanovanjskega naselja v Novem Dragomlju gori v naravi. Na kraju so gasilci ugotovili, da gori bala sena, ki so jo nato tudi… »

»Komu je v Domžalah mar za podjetništvo?«

Domžalec 29.11.2018
Napovedano soočenje kandidatov za domžalskega župana, ki ga je danes dopoldan organizirala Obrtna zbornica Domžale in na kateri bi podjetniki dobili odgovore na vsa vprašanja iz prve roke, je potekalo kot pogovor s Tonijem Dragarjem, saj si njegov… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem