Arhiv novic 30.11.2018

Leditke v četrtfinalu pokalnega tekmovanja za članice

Domžalec 30.11.2018
Končan je bil prvi krog pokala za članice, kjer so si mesto priigrale tri ekipe. Ježica je ugnala Grosuplje. Iz Ženske Extra lige pa so se v četrtfinale prebile igralke Pomurja in Jasmin Sport Ledite iz Domžal. Domžale : Pomurje 52:67 Pomurje … »

Glas zame, glas za realne projekte

Domžalec 30.11.2018
Letošnja volilna kampanja je drugačna. Leta 2010 sem z namenom združevanja vseh posameznikov, ki jim je mar za našo občino, ne glede na njihovo strankarsko ali versko pripadnost, ustanovil listo LTD. Moja kandidatura je tako resnično neodvisna… »

V Domžalah zagorele praznične luči

Domžalec 30.11.2018
Danes natanko ob 17. uri je domžalski župan Toni Dragar skupaj z Andrejem Kovačem, najbližjim sosedom domžalskega tržnega prostora, prižgal skoraj 60.000 LED lučk, ki bodo v mesecu decembru varčno a čarobno osvetljevale center Domžal. V… »

“Predstava, ki gre narobe” – igralci si tega sigurno ne želijo – kaj pa gledalci?

Domžalec 30.11.2018
V petek 16. novembra 2018, se je v Kulturnem domu na Viru pri Domžalah, odvijala pred-predpremiera »Predstava, ki gre narobe« z izvirnim naslovom »The Play That Goes Wrong«. Predstava, ki ponuja dve uri čistega smeha, zabave in sproščenega… »

Odlične igre osnovnošolcev na regijskem tekmovanju v badmintonu

Domžalec 30.11.2018
V sredo, 28. novembra 2018, je Badminton klub Mengeš v sodelovanju z Zavodom za šport in rekreacijo Domžale in OŠ Preserje pri Radomljah organiziral regijsko tekmovanje v badmintonu posamezno za Osnovne šole domžalske regije za šolsko leto… »

Na 1. podjetniškem punchu o tem, kako lahko prvi stik s craft pivom pripelje do podjetniške priložnosti

Domžalec 30.11.2018
Na Območni obrtno – podjetniški zbornice v Domžalah so v sodelovanju s partnerjema Cene Štupar – CILJ, in Javnim zavodom Sotočje Medvode izvedli “1. podjetniški punch za vas!”, na katerem so gostili Miho Hrovata iz Pivovarne Mister… »

Nanine karikature: Kraljica Elizabeta II.

Domžalec 30.11.2018
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji petek smo objavili karikaturo Anžeta Kopitarja, danes pa je na vrsti karikatura njenega… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem