Arhiv novic 01.12.2018

Sveti Miklavž vas lahko obišče na domu

Domžalec 01.12.2018
Tudi letos se 5. decembra zvečer sv. Miklavž odpravlja obdarovat vse pridne otroke. Če želite, da se pri vas doma malo ustavi, skupaj z angelčki vašim otrokom izroči darila in jim nameni kakšno spodbudno besedo, bo vsekakor vesel povabila. Prosi… »

Se domžalskemu šampionu Marjanu Bolharju obeta nastop na olimpijskih igrah?

Domžalec 01.12.2018
Med tistimi, ki so se najbolj razveselili novice, da je Mednarodni olimpijski komite (MOK) priznal WAKO in kickboxing kot olimpijski šport, je to zagotovo domžalski kickboxer Marjan Bolhar, saj se mu sedaj odpira priložnost, da se udeleži olimpijskih… »

Skupina Šole zdravja – drevored “88 lip” praznuje deseto obletnico

Domžalec 01.12.2018
Prva domžalska skupina Šole zdravja drevored »88 lip«, ki šteje sedemdeset članov, bo letos decembra praznovala deset let obstoja. Povprašala sem Mico, Rajka in Jelko kako se spominjajo začetkov skupine vadbe. »Začeli smo par dni po predavanju… »

V ŽIVO ob 18. uri: Finale evropskega pokala v lednem plezanju v Domžalah

Domžalec 01.12.2018
Domžale, kjer je prva drytooling umetna stena v Sloveniji, so danes prizorišče druge tekme evropskega pokala v lednem plezanju v disciplini težavnost, ki je hkrati sklepna tekma 6. odprtega slovensko-hrvaško-srbskega pokala v lednem plezanju. V… »

Domžale v znamenju evropskega pokala v lednem plezanju

Domžalec 01.12.2018
Domžale so danes že drugič zapored na svetovnem zemljevidu mednarodnih tekmovališč v lednem plezanju, saj na plezalni steni garažne poteka evropski pokal v lednem plezanju, na katerem sodeluje 32 tekmovalk in tekmovalcev stare celine. Dopoldanski… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem