Arhiv novic 02.12.2018

Miklavž obiskal domžalski tržni prostor

Domžalec 02.12.2018
Včeraj dopoldan je na domžalskem tržnem prostoru potekal Miklavžev sejem, ki ga je obiskal tudi Miklavž s spremstvom. Poleg pestre ponudbe stojnic je v programu nastopil Harmonikarski orkester Kulturnega Društva Mihaelov sejem, pod vodstvom Robija… »

Pridi bliže – domžalski adventni oratorijski dan

Domžalec 02.12.2018
Na poti v Jeruzalem so se srečali trije možje. Vsak je govoril svoj jezik, imel svoje navade in običaje, a vsi so sledili isti zvezdi, imeli isti cilj pred seboj. Le kako naj se sporazumejo med seboj, kako naj skupaj pridejo do cilja? Jim bo uspelo? To… »

Švicarska prevlada v Domžalah, Maja Šuštar četrta, Katja Brunec šesta

Domžalec 02.12.2018
Švicarji s Sino Goetz in Nikolayem Primerovom na čelu so 1. decembra v Domžalah skoraj v celoti zapolnili zmagovalne stopničke druge tekme evropskega pokala (EP) 2018 v lednem plezanju v disciplini težavnost. Pred domačim občinstvom je nastopilo… »

V Domžalah zmagal Toni Dragar!

Domžalec 02.12.2018
Za nami je drugi krog lokalnih volitev, na katerih smo izbirali župana. Ob 19. uri so svoja vrata zaprla volišča, volilne komisije pa so takoj pričele s štetjem glasovnic, ki tokrat niso imele veliko dela, saj so volivci na voliščih prejeli samo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem