Arhiv novic 03.12.2018

Bojse je varala

Domžalec 03.12.2018
Skupina Bojsi, ki jo sestavljajo Uroš, Tadej in Matjaž, je pred kratkim izdala svojo prvo avtorsko skladbo »Ko si me varala«, za katero so posneli tudi videospot, ki je že ugledal luč sveta. Skladba je nastala po resnični zgodbi, v njej je ogromno… »

Veš, kaj vse lahko narediš z medvedkom?

Domžalec 03.12.2018
Veliko, resnično veliko. Z medvedkom (ali katerimkoli drugim pliškotom, ki leži pri vas doma v kotu in ga vaši otroci ne uporabljajo več) lahko pričaraš nasmeh otroku, ki sicer pod smrekico ne bi našel ničesar. Podari medvedka in radio Hit ga bo… »

Ta veseli dan kulture

Domžalec 03.12.2018
V Prešernovem letu 2000 je Ministrstvo za kulturo dalo pobudo za dan odprtih vrat slovenskih kulturnih ustanov. Z leti se je preoblikovala v Ta veseli dan kulture in prerasla v množičen kulturni dogodek ob Prešernovem rojstnem dnevu. Tudi letos… »

Petra Pavlič in Anže Kosmač zmagala na Novoletnem turnirju!

Domžalec 03.12.2018
V nedeljo, 2. decembra 2018, je v Celju potekal tradicionalni Novoletni turnir v olimpijskem dviganju uteži, ki so se ga udeležili tudi tekmovalci Težkoatletskega kluba Domžale (TAK) in tudi na tem turnirju potrdili, da je letošnja sezona za njih ena… »

Kronika Policijske postaje Domžale: Plena iz gostinskega lokala se niso dolgo veselili

Domžalec 03.12.2018
Domžalski policisti so v minulem tednu obravnavali dve drzni tatvini in sicer so tatovi na počivališču med spanjem okradli voznika tovornjaka, v drugem primeru pa je neznani moški na parkirišču ogovoril občanko, medtem pa ji je drugi neznani… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem