Arhiv novic 07.12.2018

Darilnica Klavdija – ustvarjalni material in unikatna darila slovenskih ustvarjalcev na enem mestu

Domžalec 07.12.2018
Imate idejo, da bi ustvarili nekaj unikatnega in prijetnega, s katerim bi razveselili koga od bližnjih ali pa si z njim polepšali prostore v stanovanju ali pa svojo pisarno, pa vam manjka samo še pravi ustvarjalni material ali pa kakšen namig, ki bi… »

Darilni bon je lahko lepo darilo!

Domžalec 07.12.2018
Kaj, ko bi letos svojim najdražjim poklonili nekaj, kar nikdar ne izgubi svoje vrednosti? Kaj, ko bi jim tokrat podarili ključ do največje zakladnice znanja? V naši knjižnici lahko kupite darilni kupon v vrednosti 6 ali 12 EUR in svojim najbližjim… »

Domžalski in kamniški otroci v baletni predstavi o marsovčku Larsu

Domžalec 07.12.2018
V Kulturnem domu v Kamniku se je v tem tednu zvrstilo kar devet ponovitev čudovite baletno-gledališke predstave Glej Larsa z Marsa. Gre za glasbeno pravljico avtorja Blaža Puciharja, ki poučuje na Glasbeni šoli Domžale, ter baletne koreografinje Ane… »

Praznična glasbena poslastica: Muzikali z Godbo Komenda in KPD Drouz

Domžalec 07.12.2018
Po odmevnem lanskem koncertu, ki je nosil naslov »Vsi na ples«, tudi pred letošnjimi božično novoletnimi prazniki Godba Komenda pripravlja pravo glasbeno poslastico, ki jo bodo skupaj s Mešanim pevskim zborom Drouz predstavili na kar dveh ločenih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem