Arhiv novic 14.12.2018

Iščete delo? Podjetje KEMIKAL d.o.o. iz Kamnika ima nekaj za vas!

Domžalec 14.12.2018
Iščete delo? Če imate minimalno srednješolsko izobrazbo, ste komunikativni, natančni, imate smisel za delo s strankami, znanje osnovnih računalniških programov ter delovne izkušnje v pisarni, potem je prosto delovno mesto administratorja –… »

Reminiscence Milene Kafol

Domžalec 14.12.2018
V Galeriji Domžale je bilo v četrtek, 13. decembra 2018, odprtje razstave Milen Kafol, ki jo je poimenovala Reminiscence. Kot je že običaj ob odprtjih razstave v domžalski galeriji, je s slikarko, ki se je v svet in šolo slikanja podala v svojih… »

Zbiramo hrano. Lahko prispevaš?

Domžalec 14.12.2018
V soboto, 15. decembra 2018, bo Rdeči križ Slovenije v sodelovanju z Mercatorjem ponovno organizirali akcijo »Zbiramo hrano. Lahko prispevaš?«. Namenjena je zbiranju prehranskih, higienskih izdelkov in druge materialne pomoči, s katero bodo… »

Alzheimer caffe: Kako živeti aktivno življenje z demenco

Domžalec 14.12.2018
Na decembrskem pogovornem srečanju, ki nosi ime Alzheimer caffe, je pogovor tekel o tem, kako živeti aktivno življenje z demenco. Temo tokratnega srečanja, ki ga je vodila Cveta Zalokar, je pripravila Elizabeta Štrubelj, višja delovna terapevtka, ki… »

Nanine karikature: Donatella Versace

Domžalec 14.12.2018
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji petek smo objavili karikaturo pokojnega grškega pevca Demisa Roussosa, ki je zaslovel v 60. in 70… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem