Arhiv novic 15.12.2018

Helios Sunsi slavili proti neobremenjeni Olimpiji

Domžalec 15.12.2018
V boju za Ligo za prvaka so Sunsi vpisali tretjo zaporedno zmago v Ligi Nova KBM in se počasi pomikajo k prvim šestim mestom na lestvici. V Hali Tivoli so bili boljši od mlade, pa tudi precej neobremenjene zasedbe Petrol Olimpije z 68:76. Tekma se je… »

Judoisti Judo kluba Komenda na Pokalu Ivo Reya osvojili 5 kolajn

Domžalec 15.12.2018
V soboto, 8. decembra 2018, se je sedem judoistov Judo kluba Komenda udeležilo mednarodnega turnirja v Celju Ivo Reya, kjer je nastopilo 280 judoistov iz 54 klubov. Tekmovalci so prihajali iz Slovenije, Srbije, Avstrije, Hrvaške in Izraela. Kot je za… »

V cerkvi sv. Mohorja in Fortunata v Grobljah izzvenel adventni koncert

Domžalec 15.12.2018
Adventni čas je čas, ko se narava zagrinja v temo in mraz, v naših domovih in predvsem v naših srcih pa z vsakim tednom in novo prižgano svečko na adventnem vencu postaja vse bolj svetlo in bolj toplo. Adventni čas je čas pričakovanja deteta in z… »

Celiakija – kakšni so simptomi?

Domžalec 15.12.2018
Celiakija je kronična bolezen tankega črevesja. Prizadene enega od vsakih 100 posameznikov in je dedno pogojena avtoimunska bolezen. Odkrijemo jo s pomočjo testiranja krvi, še pred tem, pa je treba prepoznati glavne simptome. Simptomi pogosto… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem