Arhiv novic 17.12.2018

Sanacija udarnih jam na nadvozu avtoceste v Domžalah

Domžalec 17.12.2018
Iz Občine Domžale občanke in občane obveščajo, da bo danes v ponedeljek, 17. in jutri v torek, 18. decembra 2018, predvidoma od 9.00 do 14. ure, potekala sanacija udarnih jam na nadvozu avtoceste v Domžalah (dilitacija). Dela potekajo v dogovoru z… »

Kronika Policijske postaje Domžale: Ne bo ga zeblo

Domžalec 17.12.2018
Domžalski policisti so v preteklem tednu v Trzinu in Domžalah obravnavali vloma v stanovanjski hiši, iz katerih so vlomilci odnesli denar, nakit ter spominske kovance in spominsko medaljo. V Domžalah je neznani storilec vlomil v osebno vozilo, iz… »

Virski čebelarji so se poklonili svetemu Ambrožu, zavetniku čebelarjev in voskarjev

Domžalec 17.12.2018
7. decembra goduje sveti Ambrož, cerkveni učitelj ter zavetnik čebelarjev in voskarjev. Ob koncu čebelarske sezone se zato čebelarji s sveto mašo, želijo zahvaliti za dobrine, ki so jih prejeli od marljivih čebel. Še posebej pa je maša… »

Praznični veseli december na radiu Hit z gosti se je začel!

Domžalec 17.12.2018
Danes je prvi dan norega tedna na radiu Hit, ko vsako uro – od 6. ure zjutraj do 18. ure zvečer – gostijo same znane Slovence, od glasbenikov do znanih osebnosti. In tako bo vse do petka, skupaj bo radio Hit obiskalo prek 60 znanih! Danes so nas med… »

Najbolj modne kape ta hip

Domžalec 17.12.2018
Ko nastopijo hladnejši dnevi, je čas, da si nadenemo toplejša oblačila, ki nas ščitijo pred izgubljanjem telesne toplote. Toploto sicer izgubljamo skozi celo telo (kar občutimo, ko nas zebe), zato le-to običajno odenemo v topla oblačila, medtem… »

Množična udeležba judoistov Judo kluba Komenda na tekmovanju Kagami biraki

Domžalec 17.12.2018
V soboto, 15. decembra 2018, so se judoisti Judo kluba Komenda udeležili tekmovanja Kagami biraki, ki ga je organiziral Judo klub Golovec in hkrati obeležil 40. let svojega delovanja. Na 15. otroškem judo turnirju za najmlajše Kagami biraki, ki je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem