Arhiv novic 21.12.2018

Z božično-novoletno prireditvijo v MGC Bistrica poskrbeli za pravi praznični utrip

Domžalec 21.12.2018
Zakorakali smo že globoko v veseli december. Na to nas ne opozarjajo samo okrašene ulice, trgovine, poslovni prostori, stanovanja in podobno. V veselem decembru se zvrstijo tudi mnoge prednovoletne zabave, kjer se zbrani v skupnem druženju poveselijo… »

Veseli december je v studiu radia Hit gostil kar prek 150 estradnikov!

Domžalec 21.12.2018
Danes se je na radiu Hit zaključil tako imenovani Veseli december, ki je v studio v Domžale pripeljal kar prek 150 estradnikov iz cele Slovenije. Bili so veseli toplega vzdušja, sproščenosti in vznesenosti, ki so jo z veseljem prenesli tudi na… »

Poj mi pesem – dokumentarni film o Vladu Kreslinu

Domžalec 21.12.2018
Dokumentarec, ki sledi umetniškemu razvoju Vlada Kreslina ter prikazuje kulturni kontekst, v katerem deluje že več kot štirideset let, je na ogled filma v Mestni kino Domžale privabil množico obiskovalcev. To je film o glasbi in tistih, ki jo imajo… »

AvtoPORTRET – zadnja likovna razstava v letošnjem letu

Domžalec 21.12.2018
V tem prazničnem času je Likovno društvo Mengeš v Kulturnem domu Mengeš na ogled postavilo letošnjo zadnjo razstavo. Odprtje razstave je bilo v sredo, 19. decembra 2018. Številne obiskovalce je nagovorila predsednica Leonida Goropevšek in… »

Nanine karikature: Brade

Domžalec 21.12.2018
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji petek smo objavili karikaturo italijanske modne oblikovalke Donatelle Versace, danes pa so na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem