Arhiv novic 24.12.2018

Kronika Policijske postaje Domžale: Oropala varnostnika, ko je z dnevnim izkupičkom zapuščal trgovski center

Domžalec 24.12.2018
Domžalski policisti so v preteklem tednu obravnavali osem vlomov, od tega so vlomilci štirikrat vlomili v stanovanjske hiše, dvakrat v tovorni vozili, enkrat v gradbeni zabojnik, enkrat pa so poskušali vlomiti v kolesarnico stanovanjskega bloka. Dvema… »

V Spodnjih Jaršah voznik zapeljal s ceste ter trčil in podrl reklamni pano

Domžalec 24.12.2018
Danes nekaj čez 15. uro popoldan je na Jarški cesti v Spodnjih Jaršah pri Domžalah voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste na travnik in trčil v reklamni pano. V nesreči voznik ni utrpel poškodb, sta jo pa slabše odnesla reklamni pano in… »

V SPB-1 v Domžalah oropali zlatarno. Uslužbenka utrpela poškodbe, storilca zbežala z nakitom. Poziv očividcem!

Domžalec 24.12.2018
Danes nekaj pred 10. uro dopoldan je v stanovanjsko-poslovnem objektu SPB-1 v Domžalah prišlo do ropa tamkajšnje zlatarne in sicer sta dva neznana storilca vstopila v zlatarno ter z uporabo fizične sile in orožjem od prodajalke zahtevala denar. S… »

Luka Lenič šahist leta 2018, med šahistkami Laura Unuk

Domžalec 24.12.2018
Na sedežu Šahovske zveze Slovenije na Bravničarjevi v Ljubljani je konec tedna potekal šahovski festival Slovenija šahira – Gorenjka matira 2018, na katerem so v soboto razglasili šahista in šahistko leta 2018. Dan prej pa sta se v okviru… »

Na Žejah pri Sveti Trojici predpraznični čas popestrili s tradicionalnim božično-novoletnim koncertom

Domžalec 24.12.2018
Da je zadnji mesec v letu res pester in vesel, potrjujejo številni dogodki in koncerti, ki se v tem mesecu odvijajo skoraj v vsaki vasi. Ena izmed tradicionalnih prireditev ob koncu leta je Božično-novoletni koncert, ki ga v Domu krajanov Žeje vsako… »

Prenos polnočnice iz cerkve Marijinega rojstva na Homcu

Domžalec 24.12.2018
Obhajamo sveti večer, ko se po običaju pri skupni večerji zbere vsa družina. Še pred tem se okrasi božično drevesce, postavi jaslice, pokropi in s kadilom pokadi stanovanje. Po tradiciji nato sledi še polnočnica, na kateri se verniki spominjajo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem