Arhiv novic 20.01.2019

Helios Sunsi v infarktni končnici proti Sixt Primorski prišli do pomembne zmage

Domžalec 20.01.2019
Domžalski Helios Sunsi so v infarktni končnici proti Sixt Primorski prišli še do šeste zmage na zadnjih sedmih tekmah v Ligi Nova KBM in s serijo 14:0 v samem zaključku tekme slavili s 84:77. Tri dni, dve tekmi proti Primorski, in tudi dva povsem… »

Valentinov popust za Briljantino!

Domžalec 20.01.2019
Dogajanje muzikala je postavljeno šolsko leto na namišljeni šoli Raydell, kjer se mladostniki poslavljajo od brezskrbnega življenja. Osrednja lika sta neotesan in predrzen fant Danny Zuko, ki se zaljubi v pridno, lepo vzgojeno dekle Sandy. Producent… »

Kvatropirci v kvatro stilu predstavili novega člana in nov videospot »Ti si zame čokolada«

Domžalec 20.01.2019
V kvatro stilu, takšnem kot ga znajo narediti samo Kvatropirci, je v soboto, 19. januarja 2019, v prijetnem ambientu Bobi bara v Poslovni coni Komenda potekala predstavitev njihovega novega videospota za skladbo »Ti si zame čokolada«, ki je nastal v… »

Vzhodna liturgija v cerkvi Marijinega vnebovzetja v Domžalah

Domžalec 20.01.2019
V petek smo vstopili v Teden molitve za edinost kristjanov, ki letos nosi naslov »Prizadevaj si za pravičnost, da boš živel«. Osrednji dogodek Tedna molitve za edinost kristjanov je v Domžalah potekal v soboto, 19. januarja 2019, ko je v cerkvi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem