Arhiv novic 23.01.2019

Muamer Vugdalić je novi trener članske ekipe NK Kalcer Radomlje

Domžalec 23.01.2019
Članska ekipa Nogometnega kluba Radomlje ima novega trenerja. Klop rumenih bojevnikov je po sporazumni prekinitvi sodelovanja z Nerminom Bašićem in njegovim odhodom v NK Gorica prevzel Muamer Vugdalić. Radomljani niso dolgo čakali na novega trenerja… »

Na OŠ Jurija Vege Moravče zagorelo v toaletnih prostorih. Zaradi požara izvedli evakuacijo

Domžalec 23.01.2019
Danes malo pred tretjo uro popoldan je prišlo do požara v toaletnih prostorih Osnovne šole Jurija Vege Moravče. Na kraju so posredovali gasilci PGD Moravče in CZR Domžale, ki so požar v toaletnih prostorih hitro pogasili ter prezračili zadimljene… »

Intervju z ravnateljem Škofijske klasične gimnazije: Starše zanimajo bolj uspehi, otroke pa dodatne dejavnosti

Domžalec 23.01.2019
Škofijska klasična gimnazija v letošnjem šolskem letu praznuje svoj srebrni jubilej, zadnja leta pa jo na mestu ravnatelja vodi mladi profesor ruščine Simon Feštanj. Dijaki v gimnazijo prihajajo iz vseh koncev Slovenije, saj je ob gimnaziji tudi… »

Ana Golob, nova okrepitev ŽNK Radomlje: “Cilj je osvojitev pokala!”

Domžalec 23.01.2019
Radomljankam se je pridružila Ana Golob, ki se je po nekaj letih premora znova “aktivirala” in oblekla rumeni dres. Ana je z igranjem nogometa začela pri ŽNK Slovenj Gradec, za katere je odigrala osem sezon v članskem dresu. “Za ponovno igranje… »

Lokostrelec Žiga Ravnikar srebrn na tekmi za svetovni pokal v Franciji

Domžalec 23.01.2019
Od 18. do 20. januarja 2019, je v Nimes-u na jugu Francije potekal velik mednarodni lokostrelski turnir, ki šteje za svetovni indoor pokal in je svoja vrata odprl že enaindvajsetič. Na njem je tekmovalo 1136 tekmovalcev iz 43 držav. Konkurenca je bila… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem