Arhiv novic 25.01.2019

Galerija v kinu – Kustosova soba / Igor Zabel: Kako narediti umetnost vidno?

Domžalec 25.01.2019
Dokumentarni film Kustosova soba je posvečen umetnostnemu zgodovinarju in kustosu Igorju Zabelu (1958–2005) in se osredotoča na njegovo delovanje v polju likovne umetnosti od konca osemdesetih do njegove smrti. Skozi film spoznavamo, kako se je v tem… »

Še pomnite, Domžalci? Pletemo spomine … z Elo Košir

Domžalec 25.01.2019
Prvi domoznanski večer v letu 2019, ki nosi naslov »Še pomnite Domžalci?« se je začel z ljubezensko zgodbo, katere glavna akterja sta bila hči lastnika slamnikarske tovarne in delavec v tej tovarni. Starša tokratne gostje sta ustanovila svojo… »

Žlahtna vinska zgodba: V Atrij kleti za doživetje okusov poskrbela Hiša Štekar

Domžalec 25.01.2019
Žlahtna vinska zgodba in z njo plemeniti vinski cilji, ki so si jih zadali v novi domžalski vinski kleti Atrij, se nadaljuje brez premora. Na parket domžalske vinske kleti je tokrat stopil reprezentant Vinske nogometne reprezentance Slovenije Jure… »

Nanine karikature: Matjaž Javšnik

Domžalec 25.01.2019
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo Arethe Louise Franklin, ameriške pevke, igralke, pianistke in aktivistke za… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem