Arhiv novic 31.01.2019

Izšla je nova številka Slamnika – januar 2019

Domžalec 31.01.2019
Izšla je januarska številka Glasila Slamnik, osrednjega tiskanega informatorja o življenju in delu v občini Domžale. Glasilo Slamnik lahko najdete tudi na našem portalu pod zavihkom – Glasilo Slamnik na spodnji strani portala, kjer si je možno… »

Kulturna društva se predstavijo: Ženski pevski zbor Trzinke

Domžalec 31.01.2019
Članice Ženskega pevskega zbora Trzinke so ljubiteljice slovenskih ljudskih in ponarodelih pesmi ter popevk slovenskih avtorjev, tudi v muzikalu Nune pojejo so se odlično znašle. V enemu letu delovanja so imele kar 28 različnih nastopov v domačem… »

Z avtom pristala na boku na uvozu v garažo stanovanjske hiše na Pšati

Domžalec 31.01.2019
Danes nekaj po 9. uri so bili poklicni gasilci CZR Domžale preko Regijskega centra za obveščanje (112) obveščeni o prometni nesreči na Pšati, v kateri se je osebno vozilo zaletelo v stanovanjsko hišo in se prevrnilo na streho. Na kraju so gasilci… »

(Ne)urejenost ekoloških otokov

Domžalec 31.01.2019
V zadnjem obdobju se srečujemo s pogosto neurejenostjo določenih ekoloških otokov, kljub temu, da ekološke otoke čistimo redno, po v naprej pripravljenem urniku, na nekaterih ekoloških pa vse pogosteje tudi izredno, zaradi neprimerno odloženih… »

Kje preživljati zimske počitnice?

Domžalec 31.01.2019
Pred nami so težko pričakovane zimske počitnice, ko si bodo naši otroci odpočili od vseh šolskih in drugih obveznosti. Otroci lahko prijetno izkoristijo prosti čas za zabavo na snegu s svojimi vrstniki, bratci, sestricami, prijatelji, starši in se… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem