Arhiv novic 01.02.2019

Skoki na Gori 2019 uspeli, najboljši skakalci v zračni bitki leteli v “podn”

Domžalec 01.02.2019
Skoki na Gori 2019 so uspeli in to že 23. zapored. Bilo je točno 60 tekmovalcev in če smo natančni cca. 500 gledalcev iz vse Slovenije. Tekmovalci in gledalci so prišli s Ptuja, Velenja, Bleda, Bele Krajine, Idrijskih Krnic … in še in še. Lahko… »

Sunsi nadoknadili 19 točk zaostanka in slavili proti Lovćenu

Domžalec 01.02.2019
Domžalski košarkarji so svojim navijačem pripravili še en triler. Po slabem začetku tekme v 18. kolu Lige ABA 2 so sredi 2. četrtine proti Lovćenu zaostajali že za 19 točk, potem pa pripravili nor preobrat, in v dramatični končnici prišli do… »

Druženje z ustvarjalcem Ferijem Lainščkom

Domžalec 01.02.2019
V okviru mladinskega literarnega festivala Bralnice pod slamnikom je v domžalski knjižnici potekal pogovor s pisateljem, pesnikom, dramatikom in scenaristom Ferijem Lainščkom. Poznamo ga kot enega izmed najbolj branih slovenskih pisateljev, saj je… »

Voda v občini Moravče je varna za uporabo

Domžalec 01.02.2019
Glede na poročanje nekaterih medijev v zvezi s kakovostjo pitne vode v občini Moravče v zadnjih dneh v nadaljevanju podajamo dejstva glede nadzora in kakovosti pitne vode. Javno komunalno podjetje Prodnik kot upravljavec javnega vodovodnega omrežja… »

Literarno popotovanje s Sašo Pavček: Rumi in kapitan

Domžalec 01.02.2019
V okviru mladinskega literarnega festivala Bralnice pod slamnikom so se otroci in starši v Knjižnici Domžale podali na daljše literarno popotovanje z vsestransko umetnico Sašo Pavček. Literarno popotovanje se je dogajalo po razburkanih vodah poguma… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem