Arhiv novic 06.02.2019

Nočni požar v Krtini: Ognjeni zublji pogoltnili osebno vozilo

Domžalec 06.02.2019
Danes nekaj pred 2. uro zjutraj je pred večstanovanjsko stavbo v naselju Krtina v občini Domžale zagorelo osebno vozilo znamke BWM karavan. Kljub hitremu posredovanju gasilcev CZR Domžale in PGD Studenec je požar vozilo popolnoma uničil. Jani Jeraj… »

Gorniški večer z Danom Briškim: Izostrenost pogleda

Domžalec 06.02.2019
Petinsedemdeseti gorniški večer po vrsti z naslovom »Izostrenost pogleda« je v tednu, ko bomo praznovali dan kulture postregel z odličnim gostom, ki je vsestranski. Rad zahaja v hribe takrat, ko gredo drugi v dolino na pivo samo zato, da naredi vrsto… »

Štefan Šubic in njegova podobarska delavnica

Domžalec 06.02.2019
Slikarstvo iz začetka 19. stoletja je bilo še vedno vezano na baročno tradicijo in kljub vsebinskim odmikom je bilo še vedno sakralno obarvano. Nekateri najvidnejši slikarji tistega časa so izvirali iz podobarskih delavnic, kot Štefan Šubic iz… »

Ste si že rezervirali Valentinovo?

Domžalec 06.02.2019
Bliža se dan zaljubljencev in tisti, ki imamo radi šport iz z njim povezane radosti se bomo ponovno zbrali ter razglasili najboljše športnike, športnice, moštva in športne delavce v občini Domžale ter jih nagradili na dogodku Športnik leta 2018… »

Obisk Češmink v vrtcu Urša, enoti Bistra

Domžalec 06.02.2019
Danes, 6. februarja 2019, so nam dopoldan popestrile in polepšale mlade babice, plesalke ljudskih plesov »Češminke«. Pod vodstvom ga. Bože Bauer so nam predstavile splet in zaplesale »cekar ples«. Ne samo, da so zaplesale in zapele ob zvoku… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem