Arhiv novic 08.02.2019

V MGC Bistrica Domžale predpraznični dan popestrili z ljudskimi plesi

Domžalec 08.02.2019
Februar je mesec kulture, je čas, ki nam vedno znova približa kulturno ustvarjalnost, ponudi vrhunsko doživetje in obogati kulturno življenje. Pa naj ne bo tak samo mesec februar. Zavedni ljudje se kulturno izobražujejo vse leto, kar dokazuje mnogo… »

Nanine karikature: Frida Kahlo

Domžalec 08.02.2019
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo priljubljenega slovenskega igralca, stand up komika, scenarista in… »

V Domžalah kulturni praznik popestril Domžalski komorni zbor z gosti

Domžalec 08.02.2019
Danes obeležujemo slovenski kulturni dan ali Prešernov dan, ki je osrednji slovenski kulturni praznik in državni praznik – dela prost dan. Na ta dan se zvrstijo številni kulturni dogodki širom države, svoja vrata pa običajno na široko odprejo… »

Hvalnica in prošnja dr. Francetu Prešernu

Domžalec 08.02.2019
Danes obeležujemo slovenski kulturni dan ali Prešernov dan, ki je osrednji slovenski kulturni praznik in državni praznik – dela prost dan. Kulturni dan praznujemo na obletnico smrti največjega slovenskega pesnika Franceta Prešerna. Naš Bralec… »

V župniji Vir s kulturnim večerom počastili Prešernov dan

Domžalec 08.02.2019
Kultura niso samo razstave, predstave in koncerti. Kultura je tudi zapuščina, ki so nam jo kot ljudsko in narodno posredovali naši predniki. Prepevanje ljudskih pesmi in recitalov, ki jih skupina župljanov župnije Vir pri Domžalah prepeva vsak… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem