Arhiv novic 13.02.2019

Veliki koncert ob materinskem dnevu “Pri naši mami” v čast Ansambla Mihe Dovžana

Domžalec 13.02.2019
Tudi letošnji materinski dan bomo v Domžalah obeležili z velikim koncertom, ki bo poleg mamam posvečen tudi v čast Ansambla Mihe Dovžana, ki skozi vsa leta svojega delovanja sodi med najsvetlejše bisere domače glasbe, ki ste jih mnogi že odkrili… »

Iščete redno zaposlitev? Podjetje Roller Tehnik d.o.o. iz Mengša ima nekaj za vas!

Domžalec 13.02.2019
Iščete delo? Imate voljo do dela? Ste se pripravljeni učiti novih stvari? Če ste na vsa tri vprašanja odgovorili z da, potem je prosto delovno mesto v proizvodnji podjetja Roller Tehnik d.o.o, ki se nahaja v Mengšu, več kot primerno za vas. Roller… »

Bi jezikali po francosko? Ali pa spoznavali tehnike učinkovitega učenja?

Domžalec 13.02.2019
Bi se učili francoski jezik ali pa morda obnovili svoje znanje? V Centru za mlade Domžale bodo v mesecu februarju pričeli z tečajem francoskega jezika in sicer so odprte prijave za začetni in nadaljevalni tečaj, izvedel pa se bo tisti, za katerega… »

Helios Sunse bomo spremljali tudi v Ligi za prvaka!

Domžalec 13.02.2019
Kar nekaj zaključnih žogic je bilo potrebnih, da so Domžalčani le prišli do tako želene uvrstitve v zgornji del razpredelnice Lige Nova KBM. Vse do zadnjega kola in tekme s Petrol Olimpijo je bilo treba počakati na prepotrebno zmago, ki je… »

Jakob J. Kenda: Apalaška pot – 3500 kilometrov hribov in Amerike

Domžalec 13.02.2019
Apalaška pot gre po istoimenskem pogorju, čez 14 ameriških zveznih držav na vzhodu ZDA. Dolga je nekaj prek 3.500 kilometrov in ima toliko skupnega vzpona, kot da bi se šestnajstkrat z nivoja morske gladine povzpel na Everest: 142 kilometrov. To je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem