Arhiv novic 14.02.2019

Klapa Šufit: “To bo večer poln dalmatinskega vzdušja in prelepih pesmi”

Domžalec 14.02.2019
Dan žena je praznik naših najdražjih, praznik deklet in žensk. V Domžalam se jim bomo poklonili z večerom polnim dalmatinskega vzdušja in prelepih pesmi. Zato 8. marca le povabite svoje žene, dekleta, sestre, mame in prijateljice na koncert v… »

Plemenita poteza odbojkarjev Calcit Volleyja in njihovih navijačev

Domžalec 14.02.2019
Kamniški odbojkarji so ob pomoči svojih navijačev znova dokazali, da imajo veliko srce. Konec minulega leta so izdali članski koledar z dobrodelno noto, celoten izkupiček od prodaje pa namenili Športnemu društvu Sappa, ki bo konec maja v okviru… »

Raziskava vplivov CČN Domžale – Kamnik na reko Kamniško Bistrico

Domžalec 14.02.2019
JP CČN Domžale – Kamnik je v sodelovanju z Zavodom REVIVO izvedla neodvisno raziskavo ribje združbe Kamniške Bistrice z namenom, da preveri vpliv čistilne naprave na reko Kamniško Bistrico na območju Domžal. Raziskovalci niso mogli zanesljivo… »

Melania Pasar novinka v golu Radomljank

Domžalec 14.02.2019
Članice ŽNK Moje-lece.si Radomlje so se okrepile z Melanio Pasar, ki je do sedaj igrala za ekipo Ankarana Obale. Reprezentančna vratarka, ki bo letos dopolnila dvajset let, je za primorsko ekipo igrala od sezone 2015 in v tem času zbrala 63 nastopov v… »

Sem star, pa ne jamram

Domžalec 14.02.2019
“Samo tiste ljubimo resnično, ki jih ljubimo v celo v njihovi slabosti in bedi. Varovati, odpuščati, tolažiti, to je vsa umetnost ljubezni.” (Anatole France) Samo šest dni je minilo od dneva kulture, pa se že praznik posvečen ljubezni praznuje… »

Neskončni začetek – Fragmenti iz življenja bioterapevta Marjana Ogorevca

Domžalec 14.02.2019
V filmskem portretu srečamo priznanega slovenskega bioenergetika in športnega trenerja Marjana Ogorevca v njegovem intimnem svetu na Malem vrhu, kjer živi v tesni povezanosti z naravo in v sozvočju z letnimi časi. Sledimo njegovi pripovedi, ki nas… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem