Arhiv novic 15.02.2019

Kaj imajo skupnega knjige in Lado Bizovičar

Domžalec 15.02.2019
Ko pravim Lado Bizovičar, imam s tem v mislih njegovo zadnjo Predstavo za vse priložnosti, ki sem si jo pred kratkim ogledala s svojo najljubšo sosedo. V njej me je navdušil predvsem s svojimi plesno pevskimi vložki. Morda bi sicer lahko bila za… »

Kvartet rogistov Slovenske filharmonije zaigral za nekdanjega člana Viljema Trampuža in stanovalce MGC Bistrica

Domžalec 15.02.2019
Kvartet rogov Slovenske filharmonije deluje v okviru naše najprestižnejše glasbene institucije, katere tradicija sega v leto 1701 in predstavlja eno od tovrstnih ustanov z najdaljšo tradicijo v Evropi. Kvartet rogov Slovenske filharmonije je vrhunska… »

V Mavrici je odmevala slovenska pesem

Domžalec 15.02.2019
Pa smo jih spet dočakali, naše ljube pevce Mešanega upokojenskega pevskega zbora iz Moravč. V našo enoto Mavrica, vrtca Urša so prišli vzneseno, polni dobre volje in mladostne energije. Zapeli so iz srca, veselo, da smo vsi, stari in mladi… »

Dobrodelni marec 2019: Skupaj lahko ustvarimo boljši jutri!

Domžalec 15.02.2019
Dobrodelni marec je sedaj že tradicionalna akcija Študentskega kluba Kamnik, saj jo letos izvajamo že sedmo leto zapored. Gre za sklop dogodkov skozi celoten mesec marec, s katerimi zbiramo sredstva za socialno ogrožene študente in dijake iz UE… »

Zaljubljeni v šport: Najboljše domžalske športnice in športniki v letu 2018

Domžalec 15.02.2019
Tudi na letošnji dan zaljubljencev so se v Domžalah na enem mestu zbrali vsi tisti, ki šport nosijo v srcu in v njem uživajo tekmovalno ali rekreativno ali zgolj kot navijači in gledalci. Na prireditvi, ki je imela rdečo nit »Zaljubljeni v šport«… »

Nanine karikature: Ilka Štuhec, smukaška kraljica sveta

Domžalec 15.02.2019
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo mehiške slikarke Fride Kahlo, najbolj poznane po svojih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem