Arhiv novic 18.02.2019

Igor Teodor Herbstritt iz SSK Sam Ihan je državni prvak v smučarskih skokih v kategoriji dečki do 14 let

Domžalec 18.02.2019
V nedeljo, 17. februarja 2019, je v Planici potekalo državno prvenstvo v smučarskih skokih v kategoriji dečki do 14 let in v kategoriji deklice do 14 let ter ekipno do 15 let. Na državnem prvenstvu so v obeh kategorijah tekmovali tudi tekmovalci in… »

Kronika Policijske postaje Domžale: Prijeli vlomilca, ki se je skril v pisarni trgovine

Domžalec 18.02.2019
Domžalski policisti so v preteklem tednu trem voznikom, ki so vozili pod vplivom alkohola, začasno odvzeli vozniška dovoljenja, dva voznika, ki sta vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja, pa sta ostala brez osebnih vozil, saj so jima bila… »

Generalka dobro uspela – Domžalski nogometaši pripravljeni na nadaljevanje prvenstva

Domžalec 18.02.2019
Domžalski nogometaši so zimsko pripravljalno obdobje zaključili s prijateljsko tekmo proti graškemu Sturmu, proti kateremu so prikazali zelo dobro predstavo in tako poskrbeli za dobro popotnico pred spomladanskim delom. Slednji se za Domžale prične… »

V podjetju Količevo Karton prišlo do požara v skladišču papirja

Domžalec 18.02.2019
Danes okrog 9. ure dopoldan je prišlo do požara v skladišču papirja v podjetju Karton Količevo. Na kraju požara so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, gasilci PGD Vir in PGD Radomlje, ki so pogasili približno med 25 in 30 bal papirja v… »

V Vinjah pri Moravčah voznica z avtom zgrmela v potok

Domžalec 18.02.2019
Danes nekaj čez deveto uro dopoldan je voznica v naselju Vinje pri Moravčah z osebnim vozilom zapeljala s ceste v potok Drtiščica, pri tem se je vozilo preden je pristalo v potoku, preobračalo po bregu. Na kraju so posredovali poklicni gasilci CZR… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem