Arhiv novic 20.02.2019

70 let srednjega šolstva v Domžalah

Domžalec 20.02.2019
V četrtek, 14. februarja 2019, je Srednja šola Domžale slovesno obeležila 70 let srednjega šolstva v Domžalah. Govornika, direktor Srednje šole Domžale mag. Primož Škofic in župan Občine Domžale Toni Dragar, sta osvetlila pomen te obletnice… »

Napad zveri? V Spodnjih Lokah v občini Lukovica pomorjenih deset ovac

Domžalec 20.02.2019
Danes nekaj pred 17. uro sta bila Regijski center za obveščanje in Policijska uprava Ljubljana obveščeni, da je v Spodnjih Lokah v občini Lukovica prišlo do pomora desetih ovac. Katera žival je napadla ovce zaenkrat še ni znano, saj pristojne… »

Hello, Dolly! – Dolly je naposled le doma! Ne zamudite tega glasbeno-gledališkega doživetja!

Domžalec 20.02.2019
Na oder Kulturnega doma Radomlje v prihajajočem vikendu prihaja težko pričakovan muzikal Hello, Dolly!, ki ne bo le klasičen koncert, temveč kar prava mala glasbeno-gledališka poslastica. Glasbeno-gledališki koncert Hello, Dolly!, ki bo na sporedu… »

Zagorelo v kurilnici stanovanjske hiše na Zoisovi ulici na Viru

Domžalec 20.02.2019
Včeraj nekaj pred 21.30 uro je zagorelo v kurilnici stanovanjske hiše na Zorisovi ulici na Viru pri Domžalah. Na kraju požara so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PGD Vir, ki so s hitrim posredovanjem požar pogasili in preprečili… »

Slovenologija: Jani Pavec in Franc Pestotnik Podokničar o slovenski narodno-zabavni glasbi

Domžalec 20.02.2019
Gost februarskega srečanja Slovenologija je bil Jani Pavec – ena izmed največjih zvezd slovenskega turbofolka. Je ustanovitelj in član skupine Atomik Harmonik, pa tudi znan režiser videospotov. Na srečanju, ki ga je vodil dr. Noah Charney, je bilo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem