Arhiv novic 21.02.2019

Za nami je plodno in uspešno leto

Domžalec 21.02.2019
Likovno društvo Mengeš je imelo v sredo, 20. februarja 2019, svoj 23. redni letni Občni zbor, na katerem so hkrati potekale tudi volitve v organe društva. Podana so bila poročila, ki so bila sprejeta brez pripomb. Ker je društvo pridobilo status… »

Medgeneracijski projekt Simbioz@ na Srednji šoli Domžale povezoval že šesto leto zapored

Domžalec 21.02.2019
Že šesto leto zapored je na Srednji šoli Domžale potekal 20-urni medgeneracijski projekt Simbioz@ in sicer v tednu od ponedeljka, 21. do petka, 25. januarja 2019, v popoldanskem času od 14. do 18. ure. Vsak dan so bili tečajniki seznanjeni z… »

Učenci radi hodijo v šolo – želijo si več pouka v naravi in več šolskih taborov

Domžalec 21.02.2019
Danes dopoldne je na OŠ Preserje pri Radomljah potekalo srečanje predstavnikov Občinskega šolskega parlamenta na temo šole in šolskega sistema. Uvodna igra, ki je predstavila vrstniško mediacijo, ki jo med drugim izvaja šola gostiteljica, je bila… »

Srečanja pod Slamniki: Mitja Fajdiga o slovenstvu in staroselstvu

Domžalec 21.02.2019
Gost februarskega Srečanja pod slamniki je bil tokrat Mitja Fajdiga, ekonomist, prevajalec in urednik spletnice Megalitska Slovenija. Pogovor je imel rdečo nit v slovenstvu in staroselstvu, megalitskih ostalinah in tradicionalni medicini. Mitja Fajdiga… »

Grinijevo časnikovanje: Katera naslovnica bo krasila prvi Grinijev časnik?

Domžalec 21.02.2019
Okoljska vzgoja najmlajših je zelo pomembna, saj otrokom vgrajuje vrednote, ki jih potem spremljajo celo življenje. Zato maskota Javnega komunalnega podjetja Prodnik, sedaj že dobro prepoznan in nadvse priljubljen vesoljček Grini, tudi v letošnjem… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem