Arhiv novic 23.02.2019

Menjala pnevmatiko na kombiju, medtem pa je vanj silovito trčil vlačilec

Domžalec 23.02.2019
Veliko srečo v nesreči sta minulo noč imela državljana Romunije, ki sta na štajerski avtocesti, približno dva kilometra pred izvozom za Blagovico, v smeri proti Domžalam, na odstavnem pasu menjala pnevmatiko na kombiniranem vozilu, saj ju je… »

V Domžalah razobesili transparent, ki močno razburja domoljubna čustva

Domžalec 23.02.2019
V Domžalah se je pojavil reklamni transparent, ki je močno razburil številne občane, predvsem pa domoljube, saj se Slovenija na njem pojavlja pod hrvaško zastavo in grbom. Takšno napako si je privoščila agencija, ki na reklamnem transparentu… »

Zagorelo v dimniku večstanovanjske stavbe v Depali vasi

Domžalec 23.02.2019
Danes nekaj po 7.30 uri zjutraj je zagorelo v dimniku večstanovanjske stavbe v Depali vasi. Na kraju požara so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, ki so požar pogasili, lastniku pa so odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarske službe. Bogdan… »

V Veliki vasi pri Moravčah se je prevrnil traktorist

Domžalec 23.02.2019
Danes okrog 13. ure se je v naselju Velika vas v občini Moravče med vožnjo po pobočju prevrnil traktorist. Poškodovanega traktorista, ki je pred prihodom gasilcev in reševalcem sam zlezel izpod traktorja, so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana… »

Refleksije – Fotografska razstava Bince Lomšek v Kranju

Domžalec 23.02.2019
Binca Lomšek, članica Likovnega društva Mengeš, je v Galeriji Bala skupaj z JSKD OI Kranj pripravila razstavo z naslovom »Refleksije«. Odprtje razstave, ki jo krasi 30 fotografij, je bilo v četrtek 21. februarja 2019. Predstavnica JSKD OI Kranj ga… »

Mali državljani iz Vrtca Urša, enote Mavrica na obisku Občine Domžale

Domžalec 23.02.2019
Čeprav je v teh dneh oblast v občini Domžale prevzela Pustna sekcija Striček – Vir, in velja v času vladavine pusta Strička rek “Kdor ni za pusta, naj se odseli vse do avgusta”, smo vseeno uspeli mali državljani vkorakati na sedež Občine v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem