Arhiv novic 06.03.2019

OPOZORILO: Pojavili so se prevaranti, ki pod pretvezo izvajajo drzne tatvine!

Domžalec 06.03.2019
V zadnjem obdobju prihaja do pojava drznih tatvin iz stanovanjskih hiš, ki jih storilci izvršujejo na zelo prefinjen in pretkan način, oškodovance pa običajno zavedejo na način, da se jim predstavijo kot delavci elektro, telekomunikacijskega ali… »

Gorniški večer s Saro Sedej: “Užitek gora”

Domžalec 06.03.2019
Gostja tokratnega Gorniškega večera je bila Sara Sedej, članica Plezalnega kluba Idrija, starejša alpinistična pripravnica in vaditeljica športnega plezanja. Doslej je preplezala približno 120 alpinističnih in športnoplezalnih smeri, od tega dve… »

Rok Koželj iz Šmarce si po hudi bolezni želi zaživeti normalno življenje. Za nov začetek potrebuje pomoč!

Domžalec 06.03.2019
Pride trenutek, ki ti lahko popolnoma spremeni življenje. Če smo bili še včeraj popolnoma zdravi in polni življenja, je lahko danes slika našega življenja popolnoma obratna. V trenutku ostanemo nemočni, naše zavedanje o popolnem življenju pa se… »

ŽNK Radomlje uspešno izpeljal najštevilčnejši mednarodni dekliški nogometni turnir v Sloveniji

Domžalec 06.03.2019
Prvi konec tedna v letošnjem marcu je bil obarvan dekliško nogometno. Eden najuspešnejših ženskih nogometnih klubov pri nas, ŽNK Radomlje, je organiziral že 8. mednarodni dekliški nogometni turnir, UKI Cup, ki ponosno nosi naslov edinega… »

Na Viru so se z žalnimi slovesnostmi in sežigom poslovili od pusta

Domžalec 06.03.2019
Tudi letošnji, marsikje precej podaljšan pustni teden, se je končal brez hujših pretresov. Morda je postregel s kakšnim novim rekordom, vendar so se tudi najmogočnejši rogovileži pred pepelnično sredo simbolno, marsikje pa tudi zares, spremenili… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem