Arhiv novic 10.03.2019

Huda prometna nesreča v Kompoljah: Voznica s cestišča zapeljala v graben, štiri osebe utrpele poškodbe

Domžalec 10.03.2019
Danes nekaj po 15. uri je v naselju Kompolje v občini Lukovica voznica z osebnim vozilom zapeljala s cestišča, vozilo pa je pristalo petnajst metrov globoko v grabnu. Poleg voznice sta se v času nesreče v vozilu nahajali še dve sopotnici in otrok. V… »

V Domžalah gostili državno prvenstvo v sankukai karateju za mladince in člane v absolutni kategoriji

Domžalec 10.03.2019
Karate klub Domžale je v soboto, 9. marca 2019, v telovadnici OŠ Venclja Perka gostil državno prvenstvo v športnih borbah za mladince in člane v absolutni kategoriji, ki je potekalo v organizaciji Sankukai karate zveze Slovenije. Na državnem… »

NOVA lastra glasbeni butik – prva specializirana trgovina za godala

Domžalec 10.03.2019
Domžale niso znane samo po slamnikih in športu, temveč tudi po glasbi, saj se ponašajo s številnimi glasbeniki, glasbenimi skupinami, orkestri, zasedbami in zbori. Skorajda ni družine, ki v svoji sredi ne bi imela kakšnega glasbenika ali… »

Slavnostno ob 100-letnici organiziranega delovanja čebelarskih društev Dolsko, Domžale, Krtina Dob, Lukovica in Moravče

Domžalec 10.03.2019
Čebelarska društva Dolsko, Domžale, Krtina Dob, Lukovica in Moravče, ki so nedavno ob 100-letnici organiziranega delovanja omenjenih društev že izdala zbornik, so v soboto, 9. marca, pripravili še celodnevno dogajanje v Čebelarskem centru… »

Simpozij ob 100-letnici čebelarske podružnice za brdski okraj

Domžalec 10.03.2019
Ob 100-letnici-organiziranega delovanja čebelarskih društev Dolsko, Krtina Dob, Domžale, Lukovica in Moravče je v soboto, 9. marca 2019, v dvorani Antona Janše v Čebelarskem centru Slovenije na Brdu potekal simpozij na temo čebelarjenja, namenjen… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem