Arhiv novic 14.03.2019

Dobili smo nov klub: Klub poslovne odličnosti Domžal in okolice

Domžalec 14.03.2019
Razkrivamo, da je v sredo, 12. marca, v mesecu, ko nasploh praznujemo, 12 žensk premaknilo okvire v poslovnem svetu žensk ter uradno odprlo KLUB POSLOVNE ODLIČNOSTI DOMŽAL IN OKOLICE. Zakaj? Ker smo prepričane, da je vzajemna pomoč v poslovnem svetu… »

“Dih pomladi” v Kava baru JM Maja

Domžalec 14.03.2019
V prostorih Kava bar Maja v Domžalah, je 1. marca 2019, potekalo odprtje razstave likovnih del treh ustvarjalk iz Mengša: Dari Korošec, Irene Gorenc in Helene Testen, z naslovom »DIH POMLADI«. S postavitvijo slik so v že tako prijeten ambient lokala… »

Martina Kozamernik in Emanuela Rodica na krilih navdiha

Domžalec 14.03.2019
Enaintrideset likovnih del, ki krasijo stene Kulturnega doma v Mengšu, sta soustvarili likovni umetnici Martina Kozamernik in Emanuela Rodica. Razstavi sta dali pomenljivo ime »Na krilih navdiha«, katerega opredeljujeta z sloganom, da česarkoli se v… »

Slovesna obeležitev svetovnega dneva civilne zaščite

Domžalec 14.03.2019
V sredo, 13. marca 2019, je v Centru za zaščito in reševanje Domžale potekala slovesnost ob svetovnem dnevu civilne zaščite, ki ga obeležujemo 1. marca. Kot vsako leto sta tudi letos zbrane člane sistema zaščite, reševanja in pomoči v… »

Ivan Cankar kot stripovski junak

Domžalec 14.03.2019
Strip Ivan Cankar: podobe iz življenja je stripovska biografija našega največjega pisatelja od zibke do groba, s poudarkom na nekaterih najbolj sočnih citatih iz njegovih del, ki tudi več kot sto let kasneje še vedno ostajajo zelo aktualni. Knjiga… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem