Arhiv novic 15.03.2019

Novi župan satirično za nacionalni interes v Krašnji in Dolu pri Ljubljani

Domžalec 15.03.2019
Zimsko obdobje Kulturnega društva Fran Maselj Podlimbarski iz Krašnje je bilo v znamenju volitev. Marca je luč ugledala satirična komedija z naslovom Za nacionalni interes, ki jo je režirala in s priredbo igre Toneta Partljiča v aktualno okolje… »

Alzheimer caffe: Sporazumevanje pri demenci

Domžalec 15.03.2019
Mag. Tatjana Cvetko, dr. med. specialistka splošne medicine, je izjemna zdravnica s številnimi izkušnjami iz svoje strokovne in siceršnje prakse, si je kljub izredni zasedenosti ponovno vzela čas, ki ga je delila na pogovoru v okviru Alzheimer… »

Kamniški študentje Dobrodelni marec odprli z dvema turnirjema

Domžalec 15.03.2019
Pretekli konec tedna je ekipa Študentskega kluba Kamnik izpeljala dva dobrodelna turnirja in s tem odprla njihov že sedmi tradicionalni Dobrodelni marec. V soboto, 9. 3. 2019, je v športni dvorani Kamnik potekal dobrodelni turnir v odbojki, dan… »

V Dragomlju gasilci pogasili nenadzorovano kurišče in preprečili širjenje ognja

Domžalec 15.03.2019
Danes nekaj pred 13. uro so bili gasilci PGD Pšata-Dragomelj obveščeni o nenadzorovanem kurišču ob gozdni poti v Dragomlju, na kar je opozoril občan, ki je opazil, da nenadzorovano gori vejevje ob gozdni poti, ob tem pa se je ogenj še širil izven… »

Na radiu Hit teče sveža kri!

Domžalec 15.03.2019
Najti dobrega in karizmatičnega radijskega voditelja, ni lahko. A na radiu Hit jim je uspelo, predstavljamo tri izjemne nove radijce, ki vam bodo polepšali vsako jutro in še popoldne. Spoznajte jih in preklopite na frekvence radia Hit! Aida je nova… »

Mandale Urške Grošelj

Domžalec 15.03.2019
V Centru za mlade Domžale je v četrtek, 14. marca 2019, potekalo odprtje razstave barvitih mandal naslikanih s pikami, ki jih je ustvarila Urška Grošelj, akademska restavratorka. Njene mandale so rasle same iz sebe, iz notranjosti navzven in se… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem