Arhiv novic 20.03.2019

Royal studio – butik in lepotni studio za pravo kraljevsko razvajanje!

Domžalec 20.03.2019
Če se želite počutiti kraljevsko in se seveda na kraljevski način tudi razvajati, v današnjem sodobnem svetu niti ni potrebno, da ste del kakšne kraljeve družine. Vse to vam je danes na dosegu rok, le čas si je treba vzeti. Za takšno stvar pa si… »

Slovenologija: Uvid v kuhinjo divjih rastlin

Domžalec 20.03.2019
Gosta marčnega srečanja Slovenologija sta bila dr. Katja Rebolj, ustanoviteljica Rožma cvetličnih prigrizkov, doktorica biokemije, poznavalka in raziskovalka lokalnih jedilnih ter zdravilnih rastlin ter Peter Zajc, permakulturnik in biodinamik… »

Zmaga Težkoatletskega kluba Domžale, Anže Kosmač državni rekorder!

Domžalec 20.03.2019
Ekipa Težkoatletskega kluba Domžale je na gostovanju pri Reebook CrossFit Ljubljana dosegla 1346 točk in vknjižila zanesljivo zmago. Ponovno se je izkazal diplomirani kineziolog Anže Kosmač, ki je postavil nove državne rekorde. V potegu je dvignil… »

Otročje lahko

Domžalec 20.03.2019
Ob prihajajočem Svetovnem dnevu voda, ki ga obeležujemo v petek, 22. marca, se v Centralni čistilni napravi Domžale- Kamnik obračajo na vsa gospodinjstva z njihovega sprejemnega območja. Precejšnje težave jim namreč povzročajo čistilni in… »

V Pirueti kotalkarsko sezono pričeli z zmagami

Domžalec 20.03.2019
Kot uvodno tekmovanje za začetek kotalkarske sezone je bilo 16. marca mednarodno tekmovanje v umetnostnem kotalkanju v Renčah, ki je med drugim štelo za točkovanje v tekmovanju Pokal Slovenije 2019. Tekmovanja so se udeležili tudi tekmovalci in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem